Πάνω σε ασκήσεις τακτικής και φυσικής κατάστασης δούλεψαν οι ποδοσφαιριστές του Κισσαμικού στην προπόνηση της Τρίτης (16/07).
Την Πέμπτη (18/07) και την Παρασκευή (19/07) υπάρχουν στο πρόγραμμα διπλές προπονήσεις, ενώ το Σάββατο (20/07) θα γίνει το πρώτο φιλικό απέναντι στη Θύελλα Καλάθενων.
Η επίσημη ενημέρωση:

\”Χωρίς προβλήματα κύλησε η δεύτερη ημέρα προετοιμασίας του Κισσαμικού, στο Δημοτικό Στάδιο Κισσάμου.Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας χωρισμένοι σε γκρουπ δούλεψαν εντατικά πάνω σε ασκήσεις τακτικής και φυσικής κατάστασης, υπό τις οδηγίες του προπονητή Σπύρου Μπαξεβάνου και των συνεργατών του Τάκη Τσακαλίδη και Γιώργου Τουλουπάκη. 

Την Τετάρτη (17/07) η προπόνηση έχει προγραμματιστεί για τις 18.15, ενώ την Πέμπτη (18/07) και την Παρασκευή (19/07) το πρόγραμμα περιλαμβάνει διπλές προπονήσεις (πρωί-απόγευμα). Το Σάββατο (20/07) θα υπάρξει πρωινή προπόνηση και το απόγευμα θα διεξαχθεί το πρώτο τεστ προετοιμασίας απέναντι στη Θύελλα Καλάθενων. Την Κυριακή (21/07) οι ποδοσφαιριστές θα απολαύσουν το πρώτο τους ρεπό.\”

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook