Σύμφωνα με απόφαση του Δ.Σ. της Αναπτυξιακής Σύμπραξης «ΔΡΟΜΟΙ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ», παρατείνεται η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για συμμετοχή στις δράσεις της πράξης «Ισότιμη Πρόσβαση στην Απασχόληση» μέχρι τη Δευτέρα 29 Ιουλίου 2013.

Το σχέδιο «Ισότιμη Πρόσβαση στην Απασχόληση» υλοποιείται από την Αναπτυξιακή Σύμπραξη «Δρόμοι Απασχόλησης και Ανάπτυξης», ένα εταιρικό σχήμα 9 τοπικών φορέων με συντονιστή την Αναπτυξιακή Ηρακλείου. Υλοποιείται στους δήμους: Αρχανών-Αστερουσίων, Βιάννου, Μινώα – Πεδιάδας, Χερσονήσου στο πλαίσιο των «Τοπικών Σχεδίων για την Απασχόληση Προσαρμοσμένων στις Ανάγκες των Τοπικών Αγορών Εργασίας» (Δράση 7, Κατηγορία Παρέμβασης 1, Θεματικός Άξονας 3 του Ε.Π. «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» 2007-2013).

Το σχέδιο στοχεύει στην προετοιμασία και προώθηση 100 ωφελουμένων σε θέσεις απασχόλησης, απόκτησης εργασιακής εμπειρίας ή έναρξης επιχειρηματικής δραστηριότητας με έμφαση στην κοινωνική οικονομία.

Απευθύνεται σε ανέργους, σε ασφαλισμένους στον ΟΓΑ και σε νέους επιστήμονες που κατοικούν μόνιμα στους προαναφερόμενους Δήμους.

 Για περισσότερες πληροφορίες μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να απευθύνονται στο τηλ.2810289597 και 2810753325.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook