Για τους στόχους του Πλατανιά, αλλά και τους δικούς του αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας ο Χουάν Αγκιλέρα.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει το fcplatanias.gr για τις δηλώσεις του Ισπανού χαφ:

Η παραμονή στη Super League και, ει δυνατόν, η διατήρηση στις εννέα πρώτες ομάδες της βαθμολογίας είναι, σύμφωνα με τον Χουάν Αγκιλέρα, ο βασικός στόχος του Πλατανιά Χανίων για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο Ισπανός αμυντικός μέσος, ο οποίος -ως γνωστόν- ανανέωσε τη συνεργασία του με τη Χανιώτικη ομάδα για δύο ακόμη χρόνια, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων εμφανίστηκε ικανοποιημένος από τη συγκεκριμένη εξέλιξη και τόνισε ότι επιθυμία του είναι να βοηθήσει την ομάδα να συνεχίσει να προοδεύει.

«Πιστεύω ότι τη φετινή χρονιά, με σκληρή δουλειά και συλλογική προσπάθεια θα καταφέρουμε να παραμείνουμε στην κατηγορία και ελπίζω ότι θα είμαστε και πάλι στις πρώτες εννέα ομάδες. Αυτός είναι ένας καλός στόχος, τον οποίο ελπίζω να πετύχουμε», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Χουάν Αγκιλέρα.

Τόνισε, δε, ότι «ο δικός μου στόχος είναι η πρόοδος σε ατομικό επίπεδο. Να βελτιωθώ ακόμη περισσότερο για να μπορέσω να έχω καλύτερη απόδοση στα παιχνίδια και να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της».

Αναφερόμενος στην ανανέωση της συνεργασίας του με τον Πλατανιά Χανίων, ο Χουάν Αγκιλέρα δήλωσε «πολύ χαρούμενος. Ο πρώτος χρόνος στην ομάδα ήταν πολύ ευχάριστος. Το κλίμα στην ομάδα είναι εξαιρετικό, η ομάδα ήθελε να συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε, το ίδιο ήθελα κι εγώ και γι” αυτό αποφάσισα να μείνω για άλλα δύο χρόνια».

Ο Ισπανός μέσος αναφέρθηκε και στην περυσινή πορεία του Πλατανιά Χανίων.
«Πιστεύω ότι ήταν επιτυχημένη η πρώτη μου χρονιά στην ομάδα, που ήταν ταυτόχρονα και πρώτη χρονιά στην Ιστορία της ομάδας στη Super League. Και ταυτόχρονα πιστεύω ότι ήταν επιτυχημένη χρονιά και για την ομάδα, η οποία κατάφερε, αν και νεοφώτιστη, να παραμείνει στην κατηγορία. Θεωρώ ότι αυτό, δηλαδή η παραμονή, ήταν μια μεγάλη επιτυχία. Κάθε ποδοσφαιριστής συνέβαλε σε αυτήν την επιτυχία. Για μένα ήταν σημαντικό ότι έπαιξα στη συντριπτική πλειονότητα των αγώνων και θεωρώ ότι η παρουσία μου, με τη βοήθεια των συμπαικτών μου, γιατί το ποδόσφαιρο είναι ομαδικό άθλημα, ήταν θετική», κατέληξε ο Ισπανός μέσος.
Λευτέρης Αντωνακάκης