Μια ιδιαίτερη μουσική βραδιά θα απολαύσουν όσοι επιλέξουν την Παρασκευή 9 Αυγούστου, να επισκεφτούν το κηποθέατρο «Μ. Χατζιδάκις» στο Ηράκλειο. Ο Ροταριανός Όμιλος Ηρακλείου, με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης – Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου και την υποστήριξη του δήμου Ηρακλείου, διοργανώνει εκδήλωση ευαισθητοποίησης για την ασφαλή οδήγηση, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Στη συναυλία θα πάρουν μέρος αφιλοκερδώς τα συγκροτήματα «Ήχοι Ίριδας», «Άλλη Μπάντα», «Σχήμα Οξύμωρον», «Lonar Sea» και «Wrong Way», ενώ θα παρουσιαστούν μαρτυρίες ανθρώπων που επέζησαν από τροχαία δυστυχήματα. Παράλληλα, ο Ροταριανός Όμιλος Ηρακλείου θα βραβεύσει για το έργο τους την Τροχαία Ηρακλείου, το ΕΚΑΒ, την Πυροσβεστική Υπηρεσία, το Λιμενικό Σώμα, την Περιφέρεια Κρήτης, το δήμο Ηρακλείου, καθώς και εθελοντικούς φορείς και συλλόγους που συμβάλλουν στην πρόληψη των τροχαίων.

Όλα τα έσοδα της βραδιάς που θα προκύψουν από χορηγίες και δωρεές, θα διατεθούν για να αγοραστούν κράνη μοτοσυκλέτας, τα οποία και θα μοιραστούν δωρεάν και με τυχαίο τρόπο σε μοτοσικλετιστές, μέσα από ένα «μπλόκο» διαφορετικό απ’ ότι έχουμε συνηθίσει.

Βασικός σκοπός της δράσης, είναι να προβληθεί το – προφανές αλλά όχι πάντοτε αντιληπτό – όφελος της συνετής οδήγησης, που δεν είναι άλλο από το να μην χάνονται άδικα ζωές στην άσφαλτο.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook