Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου (βλέπε φωτο) μιλά  για την Ελισάβετ Σπανού, για τον ντόρο που έγινε στα media, αλλά αναφέρεται και στην τωρινή του σχέση την Τόνια Σωτηροπούλου!

Έγινε μεγάλη φασαρία χωρίς λόγος ισχυρίζεται το μοντέλο και τονίζει: «Έγινε πολύ φασαρία για το τίποτα. Μπορεί η Ελισάβετ να ήθελε να βοηθήσει το νέο της τραγούδι και καλά έκανε. Εγώ πάλι πιστεύω ότι κάθε άνθρωπος πρέπει να αφήσει τη δουλειά του να φανεί από μόνη της. Αν κάτι θα ξεχωρίσει».

Και συνέχισε στο περιοδικό OK: «Εγώ δεν βγήκα να πω ότι τα έχω με την Ελισάβετ για να κλείσω κάποια επίδειξη μόδας, Οι περισσότερες δουλειές μου είναι στο εξωτερικό και δεν έχουν να κάνουν με την προσωπική μου ζωή όπως σχολίασαν κάποιοι. Δεν μπορώ να ακούω απ\’ όλους ότι μίλησα για να προκαλέσω και να ανέβουν οι δουλειές μου… Δεν θέλω να μπω σε διαμάχη με την Ελισάβετ ούτε σε αντιπαράθεση. Θέλω να βάλω μια τελεία σ\’ αυτό το θέμα».

Μάλιστα δεν δίστασε να πει πως αισθάνεται θλιμμένος απ\’ όλη αυτή την ιστορία γιατί τον έκριναν άσχημα, είπαν κουβέντες άσχημες δίχως να τον ξέρουν, τον έθιξαν.

Από όλη αυτή τη φασαρία η Τόνια έχει ενοχληθεί; Ο ίδιος απαντά: \”Και για την Τόνια ήταν κάτι πρωτόγνωρο γιατί δεν είχε γραφτεί ξανά κάτι αρνητικό ή τόσο προσωπικό για εκείνη, οπότε λογικό ήταν να την ενοχλήσει. Ευτυχώς που και οι δυο τελικά το αντιμετωπίζουμε με χιούμορ\”.

Δεν κρύβει την προσωπική του ζωή γιατί όπως δηλώνει είναι στιγμές χαράς, στιγμές τρέλας και οι φωτογραφίες που ποστάρει στο διαδίκτυο δείχνουν απλά την διάθεσή του.
Όσο για τα μηνύματα στο facebook, που αντάλλαξε με την αγαπημένη του και τις σπόντες που πέταξαν για την Ελισάβετ είπε: «Δεν την ειρωνευόμουν, γιατί όπως σου είπα και πριν είμαι πειραχτήρι. Μου ήρθε να το γράψω και το έκανα, χωρίς διάθεση να προσβάλλω κανέναν πόσω μάλλον την Ελισάβετ»

gossip-tv

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook