Αργά το βράδυ της Τετάρτης ολοκληρώνεται η συζήτηση στη Βουλή για το πολυνομοσχέδιο, το οποίο θα τεθεί προς ψήφιση εν μέσω συνεχιζόμενων αντιδράσεων.

Όσο πλησιάζει η ώρα της ψηφοφορίας τόσο πληθαίνουν οι φήμες και τα ονόματα των βουλευτών (από ΝΔ και ΠΑΣΟΚ) που αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο να καταψηφίσουν ορισμένα άρθρα ή ακόμα και να απέχουν.

Ο Βουλευτής της ΝΔ Κ. Κοντογεώργος προειδοποίησε από το βήμα της βουλής την κυβέρνηση ότι θα καταψηφίσει τα άρθρα του πολυνομοσχεδίου 80, 81 και 82 που αφορούν την διοικητική μεταρρύθμιση, αν δεν εξαιρεθούν οι τρίτεκνες οικογένειες.

Ο Ν. Σηφουνάκης αντιμετωπίζει πρόβλημα υγεία και νοσηλεύεται από χθες στο νοσοκομείο, οι πληροφορίες θέλουν τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ να βρίσκεται λίγα λεπτα πριν από την ψηφοφορία στην βουλή αλλά κανείς δεν βάζει το χέρι του στην φωτιά

Δείτε live εικόνα από τη συνεδρίαση της Βουλής που αναμεταδίδεται από τον τηλεοπτικό σταθμό της Βουλής

Ο Δ. Κυριαζίδης περνάει δύσκολες στιγμές καθώς σήμερα πέθανε μητέρα του και κανείς δεν γνωρίζει με σιγουριά αν θα παραβρεθεί στην ψηφοφορία

Τέλος ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην προσέλθει στην ψηφοφορία ένας ακόμα βουλευτής της ΝΔ, ο Κ. Κουκοδήμος. Στην «γαλάζια» ΚΟ εκτιμούν πως τελικά δεν υπάρξει πρόβλήμα με τον βουλευτής Πιερίας.

«Βόμβα» Κοντογεώργου: Θα καταψηφίσω άρθρα του πολυνομοσχεδίου

Προειδοποίηση προς την κυβέρνηση ότι θα καταψηφίσει τα άρθρα του πολυνομοσχεδίου 80, 81 και 82 που αφορούν την διοικητική μεταρρύθμιση, αν δεν εξαιρεθούν οι τρίτεκνες οικογένειες έστειλε ο βουλευτής Ευρυτανίας της ΝΔ Κώστας Κοντογεώργος.

Την δήλωση αυτή έκανε προς τους δημοσιογράφους όταν κλήθηκε να διευκρινίσει την στάση που θα κρατήσει κατά την ψηφοφορία του πολυνομοσχεδίου, καθώς από το βήμα της Βουλής, ο κ. Κοντογιώργης εμφανίστηκε έντονα επικριτικός, τονίζοντας ότι λέει όχι «στα οριζόντια μέτρα που καταστρέφουν την κοινωνία και το μέλλον της χώρας».

με πληροφορίες από real.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook