Ο Μηνάς Τζανής, όπως σας είχαμε ενημερώσει και από την Τρίτη (16/07), έδωσε τα χέρια με τη διοίκηση του Α.Ο. Χανιά και θα αποτελέσει τον ηγέτη της "μπλε" άμυνας.

Ο έμπειρος αμυντικός μετά την οριστικοποίηση της συμφωνίας του με τον ΑΟΧ - θα υπογράψει το συμβόλαιο του την Πέμπτη (18/07) - έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στο Flashnews.gr.

Αναφορικά με τη μεταγραφή του στην ομάδα των Χανίων δήλωσε: "Ευχαριστώ τους ανθρώπους του Α.Ο. Χανιά για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου και για τον τρόπο που με προσέγγισαν και ιδιαίτερα ο κ. Ντερμανάκης. Θα κάνω τα πάντα για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της.  Ευχαριστώ και τον προπονητή που με επέλεξε"

Σχετικά με τους λόγους που τον οδήγησαν στο να πει το "ναι" στον ΑΟΧ παρά τις προτάσεις που είχε δήλωσε: "Καθοριστικό ρόλο στην απόφαση μου έπαιξε ο τρόπος προσέγγισης της διοίκησης και του προπονητή που έδειξαν από την αρχή πόσο πολύ με ήθελαν στην ομάδα. Θεώρησα ότι ήταν το καλύτερο για εμένα αυτή η πρόταση και αποφάσισα να συνεχίσω στα Χανιά".

Τέλος, για τους στόχους της νέας του ομάδας είπε τα εξής: "Τους στόχους θα τους καθορίσουμε στην πορεία. Εγώ αυτό που έχω να υποσχεθώ είναι ότι θα δουλέψουμε πολύ σκληρά και εγώ από την πλευρά μου θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της στο νέο πρωτάθλημα".


Λευτέρης Αντωνακάκης