Με κάθε επισημότητα ο Άρης Βουκολιών παρουσίασε τα σπουδαία μετεγγραφικά του αποκτήματα.
Στην κισσαμίτικη ομάδα ως γνωστόν θα συνεχίσουν την καριέρα τους οι Μιχάλης Περράκης, Αντώνης Συροκάκης, Γιώργος Τόλιας, Νεκτάριος Τζαγκαράκης, Νίκος Βακαλουνάκης, Θοδωρής Καβακόπουλος, Στέλιος Λιοδάκης και Μιχάλης Δημητριάδης, οι οποίο παρουσιάστηκαν και επίσημα.
Το πρωτάθλημα στη Β\’ κατηγορία, το Κύπελλο ήθους αλλά και το… Κύπελλο Χανίων, έθεσε ως στόχους ο πρόεδρος του Άρη, Θανάσης Χηνόπουλος, κατά την παρουσίαση των νέων αποκτημάτων της ομάδας.
Ο διοικητικός ηγέτης του ιστορικού συλλόγου έβαλε ψηλά τον πήχη με τις δηλώσεις του στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στη Λέσχη του Άρη, που λειτουργεί και ως μουσείο. 
Παράλληλα μίλησε για τη σημαντική βοήθεια του Δημάρχου Πλατανιά, Γιάννη Μαλανδράκη, στη δημιουργία του γηπέδου 5Χ5 στις Βουκολιές, που θα σημάνει και τη δημιουργία Ακαδημίας του Άρη, ενώ έκανε αναφορά και στις προσπάθειες που γίνονται ώστε να τοποθετηθεί φυσικός ή συνθετικός χλοοτάπητας στη φυσική έδρα της ομάδας.
Δείτε το σχετικό βίντεο:

Ο προπονητής της ομάδας των Βουκολιών Πέτρος Γιανναράκης δήλωσε σαν στόχο της ομάδας το καλό ποδόσφαιρο, που θα το ευχαριστιέται και ο φίλαθλος κόσμος που θα πηγαίνει στο γήπεδο.
Δείτε το σχετικό βίντεο:

Για φωτογραφίες πατήστε ΕΔΩ.

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook