«Υπάρχει θέμα» για το ΠΑΣΟΚ με την καταψήφιση του άρθρου 81 για τη δημοτική αστυνομία από τον κοινοβουλευτικό εκπροσώπο Πάρι Κουκουλόπουλου, όπως δήλωσε το πρωί της Πέμπτης ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Οδ.Κωνσταντινόπουλος.

Όπως δήλωσε στο Mega ο Οδ.Κωνσταντινόπουλος: «Ο Π.Κουκουλόπουλος θα δώσει κάποιες εξηγήσεις, θα συζητήσει με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και θα ληφθούν οι αποφάσεις».

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ επισήμανε ότι υπάρχει ζήτημα με την ψήφο του κ. Κουκουλόπουλου ακριβώς επειδή είναι κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος και οι κινήσεις του στέλνουν κάποια μηνύματα στους βουλευτές του Κινήματος και στους πολίτες.

«Όταν κάποιος είναι κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος καλό είναι να έχει ξεκαθαρίσει τα θέματα από την αρχή. Αυτό είναι πιο έντιμο, γιατί εκφράζει τη γραμμή της παράταξης. Αν διαφωνείς…» παρατήρησε ο κ. Κωνσταντινόπουλος.

Κατά τη χθεσινοβραδυνή ψηφοφορία στην Ολομέλεια της Βουλής για το πολυνομοσχέδιο, ο Π.Κουκουλόπουλος καταψήφισε το άρθρο 81 για τη Δημοτική Αστυνομία. Το άρθρο πέρασε με μόλις 152 ψήφους, τις λιγότερες που συγκέντρωσε άρθρο του πολυνομοσχεδίου.

Παράλληλα, απών από την ψηφοφορία ήταν ο Απόστολος Κακλαμάνης, ο οποίος είχε διαφωνήσει με την κατάργηση κλάδων της τεχνικής εκπαίδευσης.

Για τον Απόστολο Κακλαμάνη, ο οποίος κατά την ομιλία του στη Βουλή εμφανίστηκε ιδιαίτερα επικριτικός για διατάξεις του πολυνομοσχεδίου, ο κ. Κωνσταντινόπουλος είπε πως όπως ενημερώθηκε μετά την ομιλία του ο πρώην πρόεδρος της Βουλής αισθάνθηκε άσχημα και πήγε στο νοσοκομείο.

Ψηφίστηκε από την Ολομέλεια το πολυνομοσχέδιο

in.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook