Η 26χρονη Meskerem Legesse, δρομέας με την εθνική ομάδα της Αιθιοπίας, που συμμετείχε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου και της Αθήνας άφησε την τελευταία της πνοή μέσα σε ένα εστιατόριο στο Κονέκτικατ.
Η άτυχη γυναίκα βρισκόταν στον τελευταίο μήνα της εγκυμοσύνης της, καθώς σε τρεις εβδομάδες επρόκειτο να φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδί της.

Η Meskerem μπήκε τη Δευτέρα σε ένα κινέζικο εστιατόριο μαζί με το μικρό γιο της, όπως φαίνεται από βίντεο κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης. Φαίνεται να κάθεται αμέσως σε μια καρέκλα και λίγα δευτερόλεπτα μετά να καταρρέει στο πάτωμα.

\"\"

Αμέσως κλήθηκε ασθενοφόρο και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Yale-New Haven, όπου οι γιατροί κατάφεραν να σώσουν το έμβρυο που κυοφορούσε.

Σύμφωνα με φιλικό της πρόσωπο, η νεαρή αθλήτρια έπασχε από καρδιακά προβλήματα, τα οποία προκλήθηκαν από το γεγονός ότι επί πολλά χρόνια έκανε πρωταθλητισμό. Πρόσεχε καθ’ όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της τη διατροφή της και έπινε μόνο νερό. Οι γιατροί τήν είχαν προειδοποιήσει για τους κινδύνους που έθετε την υγεία της.

\"\"

newsbeast.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook