Κοσμήματα αξίας περίπου 20000 ευρώ έκλεψε ένας Γεωργιανός από κοσμηματοπωλείο στον Πλατανιά όμως κατέληξε να φορά τα φτηνά βραχιολάκια της Αστυνομίας.

Το συμβάν ξεκίνησε το απόγευμα της Πέμπτης και ολοκληρώθηκε το ίδιο βράδυ με τη σύλληψη του δράστη σε περιοχή του Πλατανιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γεωργιανός μπούκαρε στο κοσμηματοπωλείο και προσποιούμενος αρχικά τον πελάτη, κατόρθωσε να αρπάξει κοσμήματα αξίας 20.0000 περίπου ενώ στη συνέχεια το έβαλε στα πόδια.

Η πράξη του έγινε άμεσα αντιληπτή και η αστυνομία ενημερωθηκε μέσα σε ελάχιστη ώρα αφού ο δράστης είχε φύγει από το κατάστημα.

Τελικά ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών του τμήματος Ν. Κυδωνίας ο Γεωργιανός συνελήφθη το ίδιο βράδυ και θα οδηγηθεί με χειροπέδες στην δικαιοσύνη

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

Συνελήφθη, χθες (18.07.2013) το βράδυ, σε περιοχή του Δήμου Πλατανιά, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νέας Κυδωνίας, 29χρονος αλλοδαπός υπήκοος Γεωργίας, για κλοπή.

Ειδικότερα, χθες (18.07.2013) το απόγευμα, ο 29χρονος με τη μέθοδο της απασχόλησης, αφαίρεσε από κοσμηματοπωλείο, ιδιοκτησίας 42χρονης ημεδαπής, διάφορα κοσμήματα.

Από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας αναζητήθηκε, εντοπίστηκε και συνελήφθη ο 29χρονος, ενώ στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, τα αφαιρεθέντα κοσμήματα, τα οποία στη συνέχεια αποδόθηκαν στην 42χρονη.

Από την διενεργηθείσα προανάκριση του Αστυνομικού Τμήματος Νέας Κυδωνίας, προέκυψε ότι σε βάρος του συλληφθέντα εκκρεμούν δυο εντάλματα σύλληψης.

Ο συλληφθείς, με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook