Το κατώφλι της Ασφάλειας Ρέθυμνου πέρασε ο 36χρονος που το βράδυ τους περασμένου Σαββάτου είχε στήσει ενέδρα και πυροβόλησε ενάντια δύο ατόμων τα οποία έφευγαν από γλέντι.

Ο 36χρονος εμφανίστηκε ενώπιον των αστυνομικών αρχών και συνελήφθη  καθώς είχε εκδοθεί ένταλμα σε βάρος του.

Το αιματηρό περιστατικό

Το περιστατικό συνέβη στο χωριό Αγκουσελιανά του Ρεθύμνου, την ώρα που ο 50χρονος Ρεθυμνιώτης με έναν 34χρονο Σύριο έφευγαν απο το γλέντι και πήγαιναν στο αυτοκίνητο του πρώτου.

Μέσα στην νύχτα ρίχτηκε ένας πυροβολισμός με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στον αριστερό ώμο ο 50χρονος, ενώ ακολούθησαν και άλλοι πυροβολισμοί με στόχο τον 34χρονο, ευτυχώς, χωρίς να τον πετύχει κάποια σφαίρα.

Ο τραυματίας διεκομίσθη στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου, όπου νοσηλεύτηκε εκτός κινδύνου, ενώ στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις οι οποίες συνέλεξαν ευρήματα τα οποία εστάλησαν για εργαστηριακές εξετάσεις.

Ο άντρας που σώθηκε, αναγνώρισε τον δράστη στο πρόσωπο του 36χρονου συγχωριανού τους τον οποίο αναζητούσαν οι αστυνομικές αρχές.

Ο 36χρονος αποφάσισε να κλείσει την αυλαία της  πράξης του ενώ αναμένονται περισσότερα στοιχεία για το λόγο που τον οδήγησε στην απόπειρα δολοφονίας

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook