Αυτή την Κυριακή 21 Ιουλίου στη Δημοτική Παραλία ΑΚΤΗ στον Καρτερό θα διεξαχθεί το παιχνίδι θεσμός για την πόλη του Ηρακλείου.

Απ’ τις 3.00 το μεσημέρι ξεκινάει το 3ο Κυνήγι Παραλίας, με τη διοργάνωση της Ομάδας ΑΝΩ ΚΑΤΩ ΤΕΛΕΙΑ και τον συντονισμό της Οργανωτικής Επιτροπής των Ομάδων του Κρυμμένου Θησαυρού.

"Καλούμε όλους του Ηρακλειώτες, μικρούς και μεγάλους να φτιάξουν τις ομάδες τους και να απολαύσουν μια μέρα γεμάτη διασκέδαση με παιχνίδια στο νερό και την άμμο αλλά και γνώσεις μέσα απ’ τους γνωστούς πλέον γρίφους που δίνονται.

Το παιχνίδι, που όπως κάθε χρόνο θα είναι γεμάτο εκπλήξεις και θα διαρκέσει μέχρι τις βραδυνές ώρες θα εμπλουτιστεί και με απίστευτες χορογραφίες από την Nena's Academy, Zumba Fitness από την Cindy Yamileth Morales και Capoeira από τους Cordao de Ouro.

Για όσους δεν πρόλαβαν ακόμα να δηλώσουν συμμετοχή, μπορούν να επισκεφτούν το περίπτερο της εκδήλωσης στα Λιοντάρια αλλά και μια ώρα πριν την έναρξη του παιχνιδιού….Σπεύσατε !!!!

Αξιοσημείωτο είναι επίσης το γεγονός ότι οι «κυνηγοί» θα συγκεντρώσουν είδη προσωπικής υγιεινής (απορρυπαντικά πλυντηρίου, σαμπουάν, αφρόλουτρα, ξυραφάκια, κτλ) για το Ανοιχτό Κέντρο Ημερήσιας Υποδοχής Αστέγων του Δήμου Ηρακλείου ώστε να διατεθούν σε συμπολίτες μας που φιλοξενούνται στο κέντρο και τα χρειάζονται για την κάλυψη των καθημερινών τους αναγκών."

Το 3ο Κυνήγι Παραλίας διοργανώνεται υπό την Αιγίδα του Δήμου Ηρακλείου – Αντιδημαρχία Παιδείας, Πολιτισμού & Νέας Γενιάς και την ευγενική υποστήριξη του Europe Direct.