Οι Sinners και οι Equinox από την Κρήτη συμμετείχαν το μεγαλύτερο μαθητικό και φοιτητικό φεστιβάλ της Ελλάδας που έγινε με την υποστήριξη του CU!

Restart είναι οι μικροί να είναι τεράστιοι… και στη μουσική. Μετά από τα πολλά χιλιόμετρα του Schoolwave on Tour σε όλη την Ελλάδα, με μεγάλο σταθμό και την Κρήτη, το Schoolwave Festival, το μεγαλύτερο μαθητικό και φοιτητικό φεστιβάλ της Ελλάδας, κορυφώθηκε στην Αθήνα, στο θέατρο Βράχων Μελίνα Μερκούρη του Βύρωνα, στις 5-6-7 Ιουλίου, για μια ακόμη χρονιά, με την υποστήριξη του CU.

Στο 9ο Schoolwave Festival, 15 σχολικά και για πρώτη φορά και 12 φοιτητικά συγκροτήματα από όλη την Ελλάδα έζησαν το όνειρό τους και τα «έσπασαν» επί σκηνής.

Έχοντας στη διάθεσή τους τον πιο άρτιο τεχνικό εξοπλισμό, έπαιξαν rock, metal, punk, jazz, reggae, ska, dubsted, grunge, ρεμπέτικο, τα πάντα όλα! . .

Ανάμεσά τους ξεχώρισαν και 2 κρητικά συγκροτήματα: οι Sinners από το Ηράκλειο και οι Equinox από την Ιεράπετρα ξεσήκωσαν το κοινό, χαρίζοντας του ένα μοναδικό μουσικό τριήμερο φεστιβάλ.

Και τις 3 μέρες του φεστιβάλ, οι φίλοι του Schoolwave μεταφέρθηκαν δωρεάν με το ειδικά διαμορφωμένο CU BUS από το Μετρό στο Θέατρο Βράχων, όπου 10.000 fans από όλη την Ελλάδα, τραγουδούσαν και χόρευαν σε ένα τεράστιο πάρτυ με Schoolwave ρυθμούς.

Στη μεγάλη παρέα συμμετείχαν αγαπημένα νεανικά συγκροτήματα όπως οι Burger Projects, οι Suicidal Angels και ο Κωστής Μαραβέγιας, οι οποίοι αποθεώθηκαν από το ενθουσιώδες κοινό.

\"\"

\"\"

\"\"

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook