Με καλοκαιρινή διάθεση, πλούσια ύλη, έξυπνες εκδρομικές προτάσεις, ξεχωριστά αφιερώματα, πολιτιστική ατζέντα και πολλά άλλα ενδιαφέροντα θέματα κυκλοφόρησε, το νέο τεύχος του εταιρικού περιοδικού “ΑΝΕΚΟΡΑΜΑ”, που “ταξιδεύει” πλέον στις γραμμές του Αιγαίου και της Αδριατικής, που εξυπηρετεί η ΑΝΕΚ LINES.

Το δίγλωσσο περιοδικό, ποικίλης ύλης «ΑΝΕΚΟΡΑΜΑ» που αποτελεί εδώ και 6 χρόνια για τους περισσότερους επιβάτες αγαπημένη εν πλω συνήθεια, αλλά και οδηγό διακοπών, αναδεικνύει την Ελλάδα του κάλλους, του πολιτισμού, της γεύσης, της παράδοσης.

Στην ύλη του τελευταίου τεύχους του περιοδικού «ΑΝΕΚΟΡΑΜΑ» που διατίθεται δωρεάν στα πλοία και τα κεντρικά πρακτορεία της ΑΝΕΚ LINES, μεταξύ άλλων, ξεχωρίζει το αφιέρωμα στα γυρίσματα της ταινίας \”Τα δυο πρόσωπα του Ιανουαρίου\” που έφερε το Hollywood στα Χανιά.

Τα travel guides, αυτού του τεύχους, είναι αφιερωμένα στην νοσταλγική μαγεία της Ανάφης, τη γοητευτική Βενετία, την ξεχωριστή Μεσσηνία, τρεις εξίσου συναρπαστικούς, αλλά και πολύ διαφορετικούς μεταξύ τους προορισμούς.

Όμως, η Κρήτη έχει την τιμητική της και σε αυτό το «ΑΝΕΚΟΡΑΜΑ», που έψαξε και βρήκε τις “10 μοναδικές extreme εμπειρίες που θα ζήσεις στην Κρήτη\” σε άγνωστα φαράγγια, παράξενες σπηλιές, άγρια βουνά κλπ.

Στο περιοδικό “παρελαύνουν”, επίσης, τα διασημότερα πιάτα της κρητικής κουζίνας γεμάτα αρώματα και γεύσεις, που πρέπει να αναζητά πάντα ο επισκέπτης του νησιού.

Και για όσους αναζητούν την περιπέτεια, το αφιέρωμα \”Εξερευνώντας τα Λευκά Όρη\”, αποτελεί την καλύτερη πηγή πληροφόρησης για το σχεδιασμό μιας εξόρμησης στην εντυπωσιακή οροσειρά της δυτικής Κρήτης.

Ωστόσο, δεν θα μπορούσε να λείψει ένα αφιέρωμα στη ζωή και το τεράστιο έργο του κορυφαίου Ιεράρχη, Μητροπολίτη Ειρηναίου Γαλανάκη, που υπήρξε εκ των ιδρυτών της ΑΝΕΚ LINES. Του φωτισμένου οραματιστή, του μαχητικού, ακούραστου εργάτη, που εκοιμήθη τον περασμένο Απρίλη.

Παράλληλα, όπως πάντα το «ΑΝΕΚΟΡΑΜΑ» δίνει στους επιβάτες την ευκαιρία να γνωρίσουν καλύτερα την ΑΝΕΚ LINES μέσα από τα τελευταία νέα, τις πρόσφατες χορηγίες και δράσεις κοινωνικής ευθύνης που υλοποιεί η εταιρεία, όπως οι εκθέσεις εν πλω για το Ίδρυμα Χατζηκώνστα, αλλά και να πληροφορηθούν για τις δυνατότητες που προσφέρονται από το πρόγραμμα επιβράβευσης επιβατών ANEK SMART που προσφέρει μοναδικά προνόμια και προσφορές στα μέλη του.

Για όλα τα θέματα και τις πληροφορίες μπορείτε να ανατρέξετε στην ηλεκτρονική έκδοση του περιοδικού «ΑΝΕΚΟΡΑΜΑ» , που είναι διαθέσιμη στον σύνδεσμο http://bit.ly/ANEKORAMA-T14

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, αναζητείστε το «ΑΝΕΚΟΡΑΜΑ» και αφεθείτε στη μαγεία του ελληνικού καλοκαιριού με τη φροντίδα της ΑΝΕΚ LINES.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook