Δείχνοντας σε κάποια σημεία αρκετά θετικά στοιχεία ο Πλατανιάς αναδείχθηκε ισόπαλος χωρίς τέρματα (0-0) με τον κακό του περσινό… δαίμονα, Αστέρα Τρίπολης.
Οι Αρκάδες μετρούσαν την περσινή περίοδο 4 νίκες σε ισάριθμα επίσημα παιχνίδια με τους \”ερυθρόλευκους\”, αλλά στο τεστ προετοιμασίας που έγινε στο Καρπενήσει δεν μπόρεσαν να παραβιάσουν την εστία τους.
Ο Πλατανιάς κατάφερε να περιορίσει τους κινδύνους μπροστά από την εστία του Γιωργαλλίδη στο πρώτο ημίχρονο, ενώ προσπάθησε να απειλήσει με τον Τόρες και το Γουνδουλάκη σε δυο περιπτώσεις. 
Ο Κύπριος γκολκίπερ αρνήθηκε το γκολ με σωτήριες επεμβάσεις σε Ναβάρο (α\’ ημίχρονο) και Λισγάρα (στο β\’), ενώ τη… σκυτάλη στις αποκρούσεις πήρε ο Ζάλουντοκ, που απέκρουσε στο 77\’ το πλασέ του Μπαράλες.
Η ομάδα της Τρίπολης, σαφώς πιο έτοιμη μιας και έχει σε λίγο καιρό το πρώτο της παιχνίδι για τα προκριματικά του Europa League, είχε τον έλεγχο της φιλικής αναμέτρησης, αλλά ο Μαρίνος Ουζουνίδης μπόρεσε να βγάλει αρκετά χρήσιμα συμπεράσματα.
Ο τεχνικός του Πλατανιάς σε δηλώσεις του στην κάμερα του arcadiasports.gr μετά το τέλος του αγώνα δήλωσε ότι υπήρξαν και καλές αλλά και κακές στιγμές στο φιλικό, εκφράζοντας παράλληλα την ικανοποίησή του για την προσπάθεια των παικτών του έως τώρα στην προετοιμασία.

Αστέρας Τρίπολης (Σάκης Τσιώλης): Μπαντής, Τσαμπούρης, Λισγάρας, Κουρμπέλης, Ζαραδούκας, Ζησόπουλος, Ουσέρο, Ναβάρο, Κάφα, Ντε Μπλάσις, Χουάνμα.

Έπαιξαν και οι Γεωργακόπουλος, Πιπίνης, Σέτι, Μουνάφο, Μπαράλες, Ρούσσης, Γογωνάς, Μπακασέτας, Βελισσάρης.

Πλατανιάς (Μαρίνος Ουζουνίδης): Γιωργαλλίδης, Ραφαέλ, Ιντζίδης, Φερνάντες, Θέρα, Αγκιλέρα, Τέτε, Μπέλιτς, Γουνδουλάκης, Μοράλ, Τόρες.
Έπαιξαν και οι Ζάλουντοκ, Δημήτρης, Γ. Εμμ. Γιακουμάκης, Στόλερ, Μαρτσάκης, Σούκιας.

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook