Η εταιρεία NCE δημιούργησε μια «cabrio» εκδοχή του νέου Range Rover, που θα κυκλοφορήσει τον Αύγουστο, σε περιορισμένη παραγωγή, ενώ θα παρουσιαστεί επίσημα τους επόμενους μήνες.

Εν όψει της απόφασης, που θα πάρει η Land Rover για τη δημιουργία ή μη, ως μοντέλο παραγωγής, του πρωτοτύπου Range Rover Evoque Cabrio, μια αμερικανική εταιρεία, η οποία ειδικεύεται στη μετατροπή οχημάτων σε cabrio, η Newport Convertible Engineering αποφάσισε να μετατρέψει το νέο Range Rover Autobiography. Τι καλύτερο λοιπόν για τους ιθύνοντες της φίρμας, αφού αυτή η έκδοση μπορεί να γίνει η καλύτερη σφυγμομέτρηση για την εμπορική πορεία ενός τέτοιου μοντέλου.

Το συγκεκριμένο όχημα λοιπόν «απαλλάχτηκε» από τη σκληρή οροφή του και απέκτησε μια μαλακιά κουκούλα, η οποία ανοίγει και κλείνει αυτόματα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα.

Τα μηχανικά μέρη παρέμειναν ίδια, έγιναν μόνο οι απαραίτητες μετατροπές στο αμάξωμα, προκειμένου να μην επηρεαστεί η σταθερότητα του οχήματος.

Η συγκεκριμένη έκδοση θα κυκλοφορήσει στις αγορές τον Αύγουστο, χωρίς όμως να έχει ανακοινωθεί ακόμα η τιμή της. Επίσης, έγινε γνωστό ότι το Range Rover Convertible (μάλλον αυτό θα είναι και το οριστικό όνομά του) θα παρουσιαστεί επίσημα σε κάποια από τις επόμενες Διεθνείς Εκθέσεις Αυτοκινήτου.

\"\"

\"\"

\"\"

autotriti.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook