Ισχυρίζεται ότι «άρχισε να βρίσκει τα νεότερα κορίτσια που πρωταγωνιστούσαν σε ερωτικά βίντεο, πιο όμορφα και πιο ελκυστικά από τη σύζυγό του, η οποία δεν ήταν πια 21 ετών»

Απίστευτο, αλλά αληθινό… Ένας 36χρονος στις ΗΠΑ μηνύει την Apple με την κατηγορία ότι η αμερικανική εταιρεία είναι υπεύθυνη για τον εθισμό του στο πορνό!

Ο στρατιωτικός κτηνίατρος του Νάσβιλ, Κρις Σεβιέρ, ισχυρίζεται ότι τα «ροζ» sites του έγιναν έμμονη ιδέα έπειτα από λάθος πληκτρολόγηση στο πρόγραμμα περιήγησης Safari της Apple, όπου αντί για τη λέξη Facebook έγραψε Facef -k.

Ο 36χρονος έχει καταθέσει μια 50σέλιδη μήνυση κατά του τεχνολογικού γίγαντα στο Ανώτατο Δικαστήριο του Τενεσί. Σε αυτήν υποστηρίζει πως για τον εν λόγω εθισμό του, που είχε ως επακόλουθο τη διάλυση του γάμου του, ευθύνεται η έλλειψη ενός φίλτρου πορνό στο λογισμικό της Apple.

Ισχυρίζεται ότι «άρχισε να βρίσκει τα νεότερα κορίτσια που πρωταγωνιστούσαν σε βίντεο πορνό, πιο όμορφα και πιο ελκυστικά από τη σύζυγό του, η οποία δεν ήταν πια 21 ετών».

«Ο ενάγων είναι θύμα προϊόντος της Apple, που πωλήθηκε σε αυτόν χωρίς καμία προειδοποίηση των ζημιών που προκαλεί η πορνογραφία», σημειώνεται στη σχετική δικογραφία.

Σύμφωνα με το Business Insider, ο Σεβιέρ επιδιώκει την επιδίκαση αποζημιώσεως από την Apple, ωστόσο η εταιρεία δεν έχει κάνει ακόμη κάποιο σχόλιο επί του θέματος.

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook