Επικίνδυνα “τολμηρό” ήταν ένα 6χρονο αγοράκι από το Ορεγκόν των ΗΠΑ, αφού έκανε μια “κούρσα τρόμου” με το αυτοκίνητο των γονιών του χωρίς να το ξέρουν, καταστρέφοντας γραμματοκιβώτια και καταλήγοντας πάνω σε ένα φορτηγάκι, την Κυριακή (17.04).

Το αγοράκι ήταν μόνο του στο αυτοκίνητο των γονιών του, όταν ένιωσε μια… λιγούρα και αποφάσισε να πάει να πάρει κάτι να φάει. Έτσι, πήγε στο σπίτι του και πήρε λίγα χρήματα ώστε να πεταχτεί μέχρι το κοντινότερο φούρνο, όπως δήλωσε αργότερα στους αστυνομικούς.

Αφού διέλυσε μερικά γραμματοκιβώτια που βρίσκονταν στην άκρη του δρόμου, κατέληξε στη Λεωφόρο Μπρίστολ, πέφτοντας πάνω σε ένα φορτηγάκι Dodge Dakota το οποίο οδηγούσε ο 29χρονος Τάμυ Μπελό, το πρωί της Κυριακής (17.04).

Οι αρχές ενημερώθηκαν αμέσως για το περιστατικό και έσπευσαν στον τόπο του ατυχήματος. Για καλή του τύχη ο 29χρονος δεν είχε σοβαρά τραύματα, ενώ ο μικρός \”οδηγός\” δεν είχε ούτε γρατζουνιά.

Το όνομα του “άτακτου” παιδιού δεν έγινε γνωστό, αφού οι έρευνες του αρμόδιου τμήματος Ανθρώπινων Υπηρεσιών στο Όρεγκον αλλά και του Τμήματος Παιδικής Πρόνοιας συνεχίζονται εξονυχιστικά.

cosmo

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook