Ξέφραγο αμπέλι είχαν αρχίσει να γίνονται οι κοινόχρηστοι χώροι στο Ηράκλειο λόγω των απεργιακών κινητοποιήσεων και του κλεισίματος των δήμων.

Εκμεταλλευόμενοι την αναστάτωση που επικρατούσε, πολλοί προχωρούσαν στην κατάληψη ακόμα και διαβάσεων τυφλών και αναπήρων ή πεζοδρομίων.

Με αυστηρό τρόπο ο δήμος Ηρακλείου ξεκαθαρίζει ότι από τη Δευτέρα θα αρχίσουν έλεγχοι από μικτά συνεργεία για να μπει μια τάξη στην αταξία.

Συγκεκριμένα στην ανακοίνωσή του ο δήμος Ηρακλείου αναφέρει:

Επειδή το τελευταίο διάστημα λόγω των απεργιών και του κλεισίματος των Δήμων, παρατηρήθηκε το φαινόμενο καταλήψεων κοινοχρήστων χώρων, διαβάσεων τυφλών, ραμπών αναπήρων, πεζοδρόμων και πεζοδρομίων, που παρεμποδίζουν την ομαλή κυκλοφορία των πεζών, ο Δήμος Ηρακλείου ανακοινώνει ότι, από τη Δευτέρα 22-7-13 θα ξεκινήσουν έλεγχοι από μικτά συνεργεία της ΕΛ.ΑΣ και της Δημοτικής Αστυνομίας για τυχόν καταλήψεις κοινοχρήστων χώρων χωρίς την προβλεπόμενη άδεια.

Ενημερώνουμε ότι, όποιος δεν τηρεί και δεν συμμορφώνεται με την νομιμότητα θα υποστεί τις νόμιμες συνέπειες, δηλαδή κατάσχεση αντικειμένων, καθώς και αφαίρεση αδειών των παρανομούντων.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook