Ο Ίκαρος Μουρνιών επισημοποίησε τις συμφωνίες του με τους Νίκο Χαλιβελάκη και Γιάννη Σπυριδάκη, ενώ τις επόμενες ημέρες θα ανακοινώσει την απόκτηση και άλλων έμπειρων ποδοσφαιριστών.
Σε σχετικό δελτίο τύπου ο σύλλογος του Πασακακίου ξεκαθαρίζει ότι θα έχει και φέτος πρωταγωνιστικές βλέψεις, στοχεύοντας σε μια θέση στην πρώτη πεντάδα του ομίλου τίτλου της Α\’ ΕΠΣΧ.
Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:
\”Πρωταγωνιστικές βλέψεις θα έχει και πάλι ο Ίκαρος Μουρνιών, με στόχο την πρώτη πεντάδα στον όμιλο ανόδου της Α\’ ΕΠΣΧ.

Mε βάση αυτό το πλάνο η νέα διοίκηση κατάφερε να πετύχει συμφωνία με τους Νίκο Χαλιβελάκη , Γιάννη Σπυριδάκη, αλλά και με άλλους έμπειρους και ταλαντούχους ποδοσφαιριστές όπου θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες ώστε να γίνουν κάτοικοι Πασακακίου.

Οι επίσημες ανακοινώσεις:

\”Το νέο Δ.Σ του Α.Ο Ικάρου Μουρνιών ανακοινώνει την επίτευξη συμφωνίας με τους Νίκο Χαλιβελάκη , Γιάννη Σπυριδάκη, τους οποίους καλωσορίζει στην ομάδα μας για την οποία αποτελεί τιμή η ένταξη τους σε αυτήν ενός νέου ταλαντούχου και ενός τόσο σπουδαίου, ποδοσφαιριστή με τόσες παραστάσεις και εμπειρίες από μεγαλύτερες κατηγορίες και με τέτοιο ήθος\”. 

Ευχαριστήριο σε Μανουσάκη, Ξανθουδάκη, Μιχαλακόπουλο, Περράκη, Σκρέκα, Νιαουνάκη

Ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί για την προσφορά τους στον σύλλογο τους Μανουσάκη, Ξανθουδάκη (συνεχίζουν σε Άρη Σούδας), Μιχαλακόπουλο (οδεύει προς ΑΟΧ), Περράκη (πήγε σε Ιδομενέα), Σκρέκα και Νιαουνάκη (συνεχίζει στα Κεραμειά).

Αναλυτικά:

\”Το νέο Δ.Σ. του Α.Ο Ικάρου Μουρνιών ευχαριστεί τους Μανουσάκη, Ξανθουδάκη, Μιχαλακόπουλο, Περράκη, Σκρέκα και Νιαουνάκη για τις υπηρεσίες που προσέφεραν στην ομάδα μας όλα αυτά τα χρόνια καθώς  για το ήθος τους και τον χαρακτήρα τους, και τους εύχεται καλή επιτυχία στην μετέπειτα καριέρα τους! Η πόρτα και η οικογένεια του Ικάρου θα είναι πάντα ανοικτή για εκείνους!\”.

Λευτέρης Αντωνακάκης

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook