Δύο χρόνια έχει να βγει στον δρόμο μία αγοραφοβική τραγουδίστρια, που επιλέγει να ηχογραφεί και να βιντεοσκοπεί από την κρεβατοκάμαρά της.

Τα βίντεό της είναι πολύ δημοφιλή στην Κίνα και την Άπω Ανατολή, όπου έχει σημειώσει περισσότερα από 2 εκατ. χτυπήματα. Η Jemma Pixie Hixon αρνείται πεισματικά να βγει από το σπίτι της στη Μεγάλη Βρετανία και συνεχίζει να «γράφει» μέσα από την ασφάλεια της κρεβατοκάμαράς της.

«Εδώ και δύο χρόνια πάσχω από σοβαρή αγοραφοβία. Συνήθιζα να κάνω αρκετές εμφανίσεις και πραγματικά έψαχνα έναν τρόπο να συνεχίσω να έχω επαφή με το κοινό. Αποφάσισα να ανεβάσω τα τραγούδια μου στο YouTube, ώστε να μπορούν όλοι να τα ακούν παρ’ όλο που είμαι κλεισμένη στο σπίτι», δήλωσε η κοπέλα.

Η Hixon εύχεται η επιτυχία της στο Διαδίκτυο να της δώσει θάρρος και αφορμή να βγει από το σπίτι της κατανικώντας τους φόβους της.

Η ίδια κι ακόμη επτά καλλιτέχνες που ανεβάζουν τραγούδια τους στο Διαδίκτυο, συνεργάζονται να παράγουν ένα τραγούδι «One In A Million» προκειμένου να συγκεντρώσουν χρήματα για την ανακούφιση των Ιαπώνων που επλήγησαν από τον σεισμό και το τσουνάμι.




DAILY MAIL

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook