Το πρώτο φιλικό προετοιμασίας του δίνει το απόγευμα του Σαββάτου (20/07) ο Κισσαμικός, αντιμετωπίζοντας τη γειτονική Θύελλα Καλάθενων.

Η φιλική αναμέτρηση θα αποτελέσει μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για τον προπονητή των "γαλανόλευκων" Σπύρο Μπαξεβάνο να βγάλει κάποια συμπεράσματα για την πρόοδο της προετοιμασίας, αλλά και για τους ποδοσφαιριστές που δοκιμάζονται το τελευταίο διάστημα.

Από εκεί και πέρα στο Καστέλι βρίσκονται οι Τζιοβάνι Κιν και Αλμπέρτο Ν' Γκουέμ, που θα ενσωματωθούν στην προετοιμασία από τη Δευτέρα (22/07).

Η επίσημη ενημέρωση:

"Χωρίς προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία του Κισσαμικού υπό τις οδηγίες του προπονητή Σπύρου Μπαξεβάνου και των συνεργατών του Τάκη Τσακαλίδη και Γιώργου Τουλουπάκη. 

Την Πέμπτη (18/07) και την Παρασκευή (19/07) έγιναν διπλές προπονήσεις (πρωί-απόγευμα), ενώ το Σάββατο (20/07) το πρόγραμμα περιελάμβανε πρωινή προπόνηση. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας είναι προγραμματισμένο το πρώτο φιλικό τεστ προετοιμασίας με αντίπαλο τη Θύελλα Καλάθενων. Η φιλική αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο Κισσάμου με ώρα έναρξης 19.00. 

Έφτασαν στον Καστέλι οι Kean και Ngwem

Από την Παρασκευή (19/07) βρίσκονται στο Καστέλι οι νεοαποκτηθέντες ποδοσφαιριστές Giovanni Kean και Alberto Ngwem. Οι δυο ποδοσφαιριστές θα ενσωματωθούν στην προετοιμασία της ομάδας μας από τη Δευτέρα (22/07)."



Λευτέρης Αντωνακάκης