Τις τελευταίες ημέρες στις προπονήσεις του Α.Ο. Χανιά παίρνουν μέρος δυο ποδοσφαιριστές με καταγωγή από τη Σερβία.
Αμφότεροι έχουν αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις και δεν αποκλείεται να αποκτηθούν από τη χανιώτικη ομάδα. 
Ο ένας είναι ο Μισέλ Μίλιεβιτς που αγωνίστηκε πέρσι στον Πανσερραϊκό και είχε περάσει για δοκιμή από τον Πλατανιά πριν από λίγο καιρό. Είναι γεννημένος στη Σουηδία στις 30 Οκτωβρίου 1989 και έχει ρίζες από την Σερβία. 
Την περασμένη αγωνιστική περίοδο λόγω προβλήματος στους κοιλιακούς δεν κατάφερε να κάνει περισσότερες από 4 συμμετοχές στην ομάδα των Σερρών. Αγωνίζεται ως αριστερός μπακ-χαφ.
Για τον άλλο ποδοσφαιριστή δεν έχουν γίνει γνωστές άλλες λεπτομέρειες πέρα του ότι αγωνιζόταν στη Νορβηγία και είναι επιτελικός μέσος.
Κοντά στο να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τον ΑΟΧ και να κάνει το άλμα στην καριέρα του βρίσκεται και ο Γιάννης Μιχαλακόπουλος, που ανδρώθηκε στον Πανακρωτηριακό, αγωνίστηκε στην Αθήνα με τη φανέλα του Αγίου Δημητρίου και πέρσι ήταν βασικό στέλεχος στον Ίκαρο Μουρνιών. Ο δυναμικός μέσος συμμετείχε σε δοκιμές των \”μπλε\” και πέρσι, αλλά φέτος δείχνει ικανός να κερδίσει μια θέση στο ρόστερ.
Από Δευτέρα (22/07) ο ΑΟΧ θα συνεχίσει την προετοιμασία του στο Κολυμπάρι, όπου και θα διαμείνει η αποστολή σε ξενοδοχείο στο Δραπανιά.

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook