Να ‘ρθουν και να γεμίσουν το «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» κάλεσε τον κόσμο του Ηρακλείου ΠΑΕ και Ερασιτέχνης ΟΦΗ, ενόψει του φιλικού με τον ΠΑΟΚ που γίνεται προκειμένου ο Κρητικός σύλλογος να μαζέψει τα χρήματα που χρειάζεται για να πάρει την αδειοδότηση. 
Το παρόν στη συνέντευξη Τύπου έδωσαν ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ κ. Βασίλης Ξημέρης, ο εκ των νομικών συμβούλων της ΠΑΕ και μέλος του Δ.Σ της ΠΑΕ ΟΦΗ κ. Χρήστος Μιχαλόπουλος, ο υπεύθυνος μάρκετινγκ και δημοσίων σχέσεων της ΠΑΕ κ. Λευτέρης Κουγιουμτζής ενώ, τους ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ εκπροσώπησε ένας εκ των αρχηγών της ομάδας ο Μηνάς Πίτσος. 

Αναλυτικά τα όσα ειπώθηκαν στη σημερινή συνέντευξη τύπου :

Βασίλης Ξημέρης (Πρόεδρος Ερασιτέχνη ΟΦΗ) : «Αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες της ομάδας και το τεχνικό τιμ για την μεγάλη προσπάθεια που έχουν κάνει και έχουν φέρει κοντά την ομάδα στην επίτευξη του στόχου της. Αξίζουν διπλά συγχαρητήρια στους παίκτες γιατί με την στάση τους έχουν δείξει ότι αγαπάνε και σέβονται την ομάδα και τον κόσμο της. Εμείς από την πλευρά μας αυτό που τους έχουμε υποσχεθεί θα το κάνουμε πραγματικότητα και όσα έχουν ειπωθεί μεταξύ μας στα αποδυτήρια θα τηρηθούν στο ακέραιο. Αξίζει ένα μεγάλο μπράβο στην οικογένεια του ΠΑΟΚ με την οποία όλα αυτά τα χρόνια μας συνδέει μια σχέση φιλίας και σεβασμού . Ευχαριστούμε την Θεσσαλονίκη , τον ΠΑΟΚ , τον πρόεδρο , το τεχνικό τιμ και τους παίκτες για την πρόταση που τους κάναμε και την αποδέχθηκαν με μεγάλη χαρά για να βοηθήσουν και αυτή από την μεριά τους να τακτοποιήσουμε τις εκρεμμότητες που έχουμε.

Η διοίκηση έχει κάνει μεγάλη προσπάθεια για να υλοποιήσει τις υποχρεώσεις της και να πετύχει τον στόχο της ανόδου και να είναι εντάξει με τις υποχρεώσεις της. Με αξιοπρέπεια και ήθος θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να διαψεύσουμε τις κασσάνδρες και αυτούς που πισώπλατα θέλουν να πολεμήσουν τον ΟΦΗ . Έχουμε ξεκινήσει ένα τίμιο και καθαρό αγώνα. Τα πράγματα είναι δύσκολα αλλά όχι μαύρα όπως θέλουν κάποιοι να τα παρουσιάζουν. Η πολυμετοχικότητα έχει δυσκολίες αλλά έχει στεφθεί με επιτυχία από τον κόσμο. Αυτό που μένει είναι να ανταποκριθούν και οι φορείς και οι επιχειρήσεις του Ηρακλείου και της Κρήτης στην προσπάθεια που κάνει ο ΟΦΗ και να βοηθήσουν την ομάδα.
Έχουμε χωριστεί σε τρεις τομείς στην προσπάθεια που κάνουμε. Ο πρόεδρος της ομάδας ο Νίκος Μαχλάς βρίσκεται στην Αθήνα για οικογενειακούς λόγους αλλά και για επαφές με επιχειρηματίες της πρωτεύουσας προκειμένου να βοηθήσουν την ομάδα οικονομικά. Τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης έχουμε χωριστεί σε επιτροπές και κάνουμε επαφές με τις επιχειρήσεις και τους φορείς της πόλης του Ηρακλείου. Ήδη έχουμε κάνει επαφές με τους επιχειρηματίες της Βιομηχανικής περιοχής, τον δικηγορικό σύλλογο Ηρακλείου, τον Εμπορικό Σύλλογο Ηρακλείου , το ΤΕΕ/ΤΑΚ, το Επιμελητήριο Ηρακλείου και την ΟΕΒΕΝΗ για την οικονομική στήριξη του συλλόγου τόσο στο ματς με τον ΠΑΟΚ αλλά και μετά.
Εύχομαι να γεμίσει το γήπεδο με 10.000 κόσμο και να εισπραχθεί το ποσό που ευελπιστούμε . Είναι μια έκλυση προς όλο τον φίλαθλο κόσμο του Ηρακλείου και της Κρήτης. Ο ΟΦΗ είναι υπόθεση όλων όχι μόνο για την Κρήτη. Η διοίκηση ήδη επεξεργάζεται ένα σχέδιο εξυγίανσης του ΟΦΗ για τα επόμενα χρόνια ώστε η ομάδα εκτός από παρελθόν και παρών να έχει και μέλλον».
Μηνάς Πίτσος (Αρχηγός του ΟΦΗ) : «Πρώτα απ΄όλα θέλω να ευχαριστήσω τους συναδέλφους μου στον ΠΑΟΚ αλλά και την διοίκηση της ομάδας του «Δικεφάλου του Βορρά». Ο ΠΑΟΚ είναι κάτι μεγαλύτερο από ένα αθλητικό και αδελφικό σωματείο προς τον ΟΦΗ και το αποδεικνύει και με την αποδοχή του να έρθει και να παίξει μαζί μας σε αυτό το φιλικό. Ξέρουμε πόσο δύσκολοι είναι οι καιροί , ότι υπάρχει οικονομική στενότητα . Ο κόσμος του ΟΦΗ έχει κάνει το χρέος του και θα το κάνει και στο αυριανό ματς . Αυτό που περιμένουμε είναι από τους επιφανείς επιχειρηματίες του νησιού να βοηθήσουν οικονομικά την ομάδα . Πρέπει να αφήσουμε μακριά τους εγωισμούς και να κοιτάξουμε το καλό της ομάδας. Όσο για τους παίκτες του ΟΦΗ είμαστε εδώ από την αρχή της σεζόν και θα είμαστε μέχρι το τέλος δίπλα στην ομάδα παρά τα προβλήματα που υπάρχουν, για να κάνουμε το καλύτερο και να πετύχουμε τον στόχο που έχουμε θέσει από την αρχή της χρονιάς».
Χρήστος Μιχαλόπουλος (Μέλος Δ.Σ ΠΑΕ ΟΦΗ) : «Ευχαριστούμε την ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την πρόταση να έρθει και να παίξει φιλικό με την ομάδα μας για την οικονομική ενίσχυση του συλλόγου. Είναι ένα φιλικά προσκύμενο σωματείο προς τον ΟΦΗ και ευχόμαστε να επιτύχει τον στόχο του στη διαδικασία των πλέι οφ. Ο αυριανός αγώνας είναι στο πλαίσιο του αγώνα που κάνουμε για να σταθούμε όρθιοι στα πόδια μας. Κόντρα σε μια γενικευμένη οικονομική κρίση υπάρχει μια ανώνυμη εταιρία ο ΟΦΗ που αρνείται να παραδοθεί σε πείσμα των καιρών . Έχουμε ένδοξο παρελθόν και παρόν και πρέπει να δείξουμε ότι αυτή η ομάδα έχει και μέλλον. Είναι λοιπόν η ώρα των πολιτών , των δημοτών και όλων των Κρητικών να στηρίξουν την προσπάθεια μας. Είναι προς όφελος όλου του αθλητισμού της χώρας να επιβιώσει ο ΟΦΗ. Για το θέμα της αδειοδότησης έχουμε στείλει τον φάκελο μας και τα στοιχεία του θα αξιολογηθούν από τους αρμόδιους για το θέμα».
Λευτέρης Κουγιουμτζής (Υπεύθυνος Μάρκετινγκ και Δημοσίων Σχέσεων ΠΑΕ ΟΦΗ ) : «Το ότι φτάσαμε ως εδώ είναι από μόνο του ένα μικρό θαύμα. Πολλές φορές φτάσαμε στα όρια της απελπισίας αλλά δεν λυγίσαμε. Πλέον δεν επιζητάμε ένα θαύμα αλλά ένα ρεαλιστικό στόχο για να είμαστε βιώσιμοι σαν ομάδα. Το αυριανό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ είναι ο αγώνας των αγώνων και για εμάς είναι πολύ σημαντικό να στεφθεί με επιτυχία. Εύχομαι να είναι η τελευταία φορά που ζητάμε την οικονομική ενίσχυση από τον κόσμο της ομάδας και τους πολίτες του Ηρακλείου. Κλείνοντας θέλω να πω ένα μεγάλο μπράβο στους παίκτες της ομάδας που δείχνουν ότι παίζουν πραγματικά για την φανέλα και δίνουν και την ψυχή τους για να πετύχει η ομάδα τον στόχο της». 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook