Στα Χανιά βρίσκεται από το πρωί της Κυριακής ο διάσημος Ιταλός σχεδιαστής Georgio Armani ο οποίος εδώ και λίγες ημέρες πραγματοποιεί κρουαζιέρα στα ελληνικά νησιά με την πολυτελή θαλαμηγό του \”Main\”.

Ο κ. Armani έφτασε στα Χανιά μαζί με τη δωδεκαμελή παρέα του τις πρώτες πρωινές ώρες και όπως μας είπε άνθρωπος της συνοδείας του θα μείνουν περίπου δύο ακόμα ημέρες στη Κρήτη προτού αναχωρήσουν πίσω για την Ιταλία.

Ο φακός του Flashnews.gr,  πλησίασε την θαλαμηγό όμως λίγη ώρα πριν, ο κ. Αrmani είχε αναχωρήσει με ένα μικρότερο σκάφος και περίπου 4-5 μέλη από την παρέα του, με κατεύθυνση προς τη νήσο Θοδωρού.

Δείτε το βίντεο

Με διακριτικότητα και όπως μας ζήτησε και άνθρωπος της συνοδείας του κ. Αρμάνι τραβήξαμε ορισμένα πλάνα από την πολυτελή θαλαμηγό που έχει προσελκύσει τα βλέμματα όλων όσων βρίσκονται από το πρωί στο λιμάνι των Χανίων.

\"\"
Η θαλαμηγός έξω από το λιμάνι των Χανίων

Η επίσκεψη του κ. Αρμάνι στα Χανιά και στη Κρήτη αποτελεί ζωντανή διαφήμιση για τον τόπο μας, ενώ ήδη οι διακοπές του στην Κεφαλονιά,  τράβηξαν τα διεθνή βλέμματα προβάλλοντας με έναν άμεσο τρόπο τη χώρα μας στο εξωτερικό.

\"\"


Flashnews.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook