Οι διοργανωτές γάμων είναι κλάδος που γνωρίζει άνθιση εδώ και χρόνια. Τι συμβαίνει όμως όταν κάποιος χρειάζεται έναν ειδικό για το ακριβώς αντίθετο; Οταν, πιο απλά, ένας εκ των δύο έχει ενδοιασμούς για το γάμο και θέλει να τον ματαιώσει; Και εδώ υπάρχει λύση, τουλάχιστον στις ΗΠΑ. Γιατί μία εταιρεία αναλαμβάνει το δύσκολο καθήκον.

Για τη νύφη ή το γαμπρό που δεν έχει το θάρρος να κοιτάξει τον άλλο στα μάτια και να του πει πως άλλαξε γνώμη για το γάμο και από την άλλη δεν θέλει να τον υποβάλει στον εξευτελισμό της μάταιης αναμονής στην εκκλησία, υπάρχει πλέον ο ειδικός.

Με έδρα τη Βιρτζίνια, η εταιρία αναλαμβάνει από απλές περιπτώσεις- όταν πρόκειται για κοινή απόφαση του ζευγαριού ενημερώνουν τους καλεσμένους πως ο γάμος ματαιώθηκε- έως και τις πιο σύνθετες. Να ανακοινώσουν στον άτυχο πως δεν θα μοιραστεί το υπόλοιπο της ζωής του με τον άνθρωπο που πίστευε.

«Δεν υπάρχει ευγενικός τρόπος για να πεις αυτά τα απαίσια νέα και συμπονώ όσους τα ακούνε», λέει η ιδιοκτήτρια της εταιρείας, Ναόμι Ντίας Μπόιλ, η οποία προσθέτει ότι είναι καλύτερα να εξελιχθούν έτσι τα πράγματα, παρά το ζευγάρι να οδηγηθεί στο διαζύγιο.

Μάλιστα η υπηρεσία, όσο απάνθρωπη ή απρόσωπη μπορεί να είναι, έχει και ένα καλό. Είναι εξαιρετικά φθηνή. Μόλις με 100 δολάρια ο δειλός της υπόθεσης μπορεί να βγει από τη δύσκολη θέση.

iefimerida.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook