Με κινητοποιήσεις ξεκινά η εβδομάδα στο Ηράκλειο, καθώς η ΑΔΕΔΥ Ηρακλείου προκήρυξε 4ωρη στάση εργασίας τη Δευτέρα 22 Ιουλίου και καλεί τους πολίτες σε νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας που διοργανώνει η ΕΛΜΕ Ηρακλείου την ίδια μέρα στο 3ο ΓΕΛ Ηρακλείου.

Στην ανακοίνωση αναλυτικά αναφέρεται:

\”Το Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ Ηρακλείου προκηρύσσει 4ωρη στάση εργασίας από 11.00-15.00 για την Δευτέρα 22 Ιουλίου 2013 και καλεί τα Σωματεία μέλη του σε μαζική συμμετοχή στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας – συλλαλητήριο που διοργανώνει η ΕΛΜΕ Ηρακλείου στο 3ο ΓΕΛ Ηρακλείου (δίπλα στο ΕΚΗ).

Η κυβέρνηση εμμένει στην εφαρμογή του πιο ανελέητου σχεδίου αποσάθρωσης εργασιακών, μισθολογικών, ασφαλιστικών- συνταξιοδοτικών, συλλογικών και κοινωνικών δικαιωμάτων από την μεταπολίτευση και έπειτα εις βάρος των εργαζομένων και της κοινωνίας.

Για πρώτη φορά, μετά από ένα σχεδόν αιώνα, προχωράνε σε διαθεσιμότητες – απολύσεις μονίμων δημοσίων υπαλλήλων. Βιώνουμε μια πρωτοφανή κατάσταση βιαιότητας και βάρβαρης συμπεριφοράς που τρομοκρατώντας αποσκοπεί στην ισοπέδωση του Ελληνικού Λαού.

Την Δευτέρα 22/07 ξεκινά η διαθεσιμότητα των Εκπαιδευτικών.

Αυτή η πολιτική πρέπει να ανατραπεί

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους τους γονείς , μαθητές καθώς και όλη την κοινωνία του Ηρακλείου να συμμετέχει .

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ την Δευτέρα 22 Ιουλίου 2013 , ώρα 11.00 στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας -συλλαλητήριο της ΕΛΜΕ Ηρακλείου στο 3ο ΓΕΛ(δίπλα στο ΕΚΗ).\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook