Σε δημοπρασία βγαίνουν 32 από τα αντικείμενα που είχαν κατατεθεί ως αποδεικτικά στοιχεία για τη σχέση της Μόνικα Λεβίνσκι με τον Μπιλ Κλίντον πριν από 15 χρόνια.

Τον Ιανουάριο του 1998, όταν ξέσπασε το σκάνδαλο της ερωτικής σχέσης του τότε προέδρου Μπιλ Κλίντον με τη Μόνικα Λεβίνσκι, τα προσωπικά αντικείμενα της άρχισαν ξαφνικά να ενδιαφέρουν όλο τον κόσμο αφού λίγο έλειψε να οδηγήσουν τον Αμερικανό Πρόεδρο εκτός Λευκού Οίκου.

Και αυτό γιατί η Μόνικα παραχώρησε στον ειδικό ανακριτή, Κένεθ Σταρ, που είχε αναλάβει τη διερεύνηση της υπόθεσης, αρκετές επιστολές, φωτογραφίες και το διάσημο μπλε φόρεμα με τον λεκέ από σπέρμα που αποδείκνυαν τον δεσμό της με τον τότε πλανητάρχη.

Σύμφωνα λοιπόν με δημοσίευμα εφημερίδας, τα αντικείμενα αυτά, έπειτα από το... σουξέ που είχαν στις δικαστικές αίθουσες, έγιναν ανάρπαστα και στο Διαδίκτυο.

Ο ηλεκτρονικός οίκος δημοπρασιών, Nate D. Sanders ανέλαβε να βγάλει στο σφυρί 32 από τα προσωπικά είδη της Λεβίνσκι, που εκτιμώνται συνολικά σε 400.000 ευρώ. Έτσι λοιπόν στο πωλητήριο συμπεριελήφθησαν παλιά ρούχα της, χειρόγραφες σημειώσεις, δώρα και υπογεγραμμένες από τον Μπιλ Κλίντον φωτογραφίες.

newsbomb.gr