Συνελήφθη πριν από λίγο ο δράστης του εγκλήματος που σημειώθηκε στα Μάλια τις πρώτες πρωινές ώρες (Δείτε Εδώ).

Ως αυτουργός της δολοφονίας συνελήφθη ένας επίσης 19χρονος Βρετανός, καθώς οι έρευνες από την πρώτη στιγμή στράφηκαν προς τον εντοπισμό του συγκεκριμένου προσώπου, όπως γράψαμε από την πρώτη στιγμή (Δείτε Εδώ).

Οι αρχές μετά από πολλές προσαγωγές, παίρνοντας αρκετές καταθέσεις, κατέληξαν στο συμπέρασμα πως ο συλληφθείς είναι εκείνος που έχει διαπράξει στο έγκλημα. Μάλιστα ερεύνησαν το δωμάτιο του ξενοδοχείου που διέμενε και βρήκαν ματωμένα παπούτσια και μπλούζα.

Από τα ξημερώματα, πολλοί είναι εκείνοι που βρίσκονται στο Α.Τ. Χερσονησου, προκειμένου να εξεταστούν. Εξάλλου στη συμπλοκή, συμμετείχαν περίπου 30 άτομα και μόλις αντιλήφθηκαν πως κάποιος έπεσε στο έδαφος χτυπημένος εξαφανίστηκαν.

Στην ανακοίνωση της η ΕΛ.ΑΣ. αναφέρει:

«Συνελήφθη σήμερα το πρωί στα Μάλια Χερσονήσου, μετά από αναζητήσεις των αστυνομικών Αρχών, ένας 19χρονος υπήκοος Μεγάλης Βρετανίας, ο οποίος, από την αστυνομική έρευνα ταυτοποιήθηκε ως ο δράστης του θανάσιμου τραυματισμού 19χρονου ομοεθνή του, κατά τη διάρκεια συμπλοκής.

Πιο αναλυτικά, σήμερα (23.07.2013) πρώτες πρωινές ώρες, στα Μάλια Χερσονήσου, συνεπλάκησαν σε υπαίθριο χώρο τριάντα (30) περίπου άτομα, όλοι υπήκοοι Ηνωμένου Βασιλείου. Κατά τη διάρκεια της συμπλοκής ο συλληφθείς έπληξε με αιχμηρό αντικείμενο (μαχαίρι) τον 19χρονο ομοεθνή του στην θωρακική χώρα, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει και να καταλήξει λίγο αργότερα, κατά τη διακομιδή του σε Νοσοκομείο.

Επιπλέον, από τις αστυνομικές Αρχές έχουν συλληφθεί, μέχρι στιγμής, για τη συμμετοχή τους στη συμπλοκή, άλλα δέκα επτά (17) άτομα, υπήκοοι Ηνωμένου Βασιλείου ενώ αναζητούνται και οι υπόλοιποι συμμετέχοντες.

Τις αστυνομικές έρευνες και την προανάκριση για την πλήρη διερεύνηση του περιστατικού ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου. »flashnews.gr