Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η κρητική βραδιά που διοργάνωσε με το συγκρότημα του Ανδρέα Μανωλαράκη η Κορωνίδα.

Πλήθος κόσμου παρευρέθηκε στο προαύλιο του Δημοτικού Σχολείου Βάμου, ανάμεσα στους οποίους και αρκετοί ξένοι επισκέπτες. 

Η φιλοξενία των μελών του Δ.Σ. της Κορωνίδας ήταν άψογη στους παρευρισκόμενους, οι οποίοι απόλαυσαν παραδοσιακούς χορούς από τα παιδιά του τμήματος εκμάθησης της αποκορωνιώτικης ομάδας.

Τη βραδιά τίμησαν με την παρουσία τους ο αντιπρόεδρος της ΕΠΟ και πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Χανίων Γιώργος Βούρβαχης και αρκετά μέλη του Δ.Σ. της Ενώσεως.

Για τη βραδιά υπάρχει σχετική αναφορά και στην επίσημη ιστοσελίδα της Ε.Π.Σ.Χ.:

"Με μεγάλη επιτυχία ο Α.Σ.Α. Κορωνίς διοργάνωσε κρητική βραδιά την Κυριακή 21 Ιουλίου 2013, στο προαύλιο του Δημοτικού Σχολείου Βάμου. 

Ο κόσμος που παρευρέθηκε στην όμορφη εκδήλωση διασκέδασε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες υπό τους ήχους κρητικών και παραδοσιακών τραγουδιών, ενώ χειροκρότησε θερμά τα παιδιά του τμήματος εκμάθησης παραδοσιακών χορών που διαθέτει η Κορωνίδα, η οποία λειτουργεί πλέον και τμήμα εκμάθησης κολύμβησης.

Ο Πρόεδρος και το υπόλοιπο Δ.Σ. του Σωματείου από το Βάμο παρείχαν εξαιρετική φιλοξενία σε όλους τους παρευρισκόμενους, ανάμεσα στους οποίους ο Πρόεδρος - και Αντιπρόεδρος της Ε.Π.Ο. - και μέλη του Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. Χανίων. 

Το καλωσόρισμα για την εκδήλωση έγινε και στα αγγλικά, αφού τη βραδιά τίμησαν με την παρουσία τους αρκετοί ξένοι επισκέπτες, που κατά καιρούς στηρίζουν την ομάδα.

Χαιρετισμό απηύθυνε και ο Πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Χανίων και Αντιπρόεδρος της Ε.Π.Ο. κ. Γεώργιος Βούρβαχης. 

Τον κ. Βούρβαχη συνόδευαν οι Αντιπρόεδροι της Ενώσεως κ.κ. Λυκάκης, Ζαγουράκης, ο Ταμίας κ. Χατζηδημητρίου, ο Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων κ. Μητριτσάκης, o αναπλ. Ταμίας κ. Κ. Σαριδάκης, τα αναπληρωματικά Μέλη κ.κ. Μπολιεράκης και Ούτας, ο επί σειρά ετών υπάλληλος κ. Ντινιόζος, αλλά και τα μέλη της Ε.Δ./Ε.Π.Σ. Χανίων κ.κ. Γιαννακάκης και Δεδότσης."Λευτέρης Αντωνακάκης