Έναν ξεχωριστό τρόπο διάλεξε ο Μαρίνος Ουζουνίδης για να αποφορτιστούν οι παίκτες του Πλατανιά από τη σκληρή προετοιμασία.
Χωρισμένοι σε ομάδες οι ποδοσφαιριστές της ομάδας των Χανίων έπαιξαν paintball και φάνηκε να το διασκεδάζουν με την ψυχή τους.
Η επίσημη ενημέρωση:
\”Μία ευχάριστη έκπληξη περίμενε σήμερα το πρωί τους ποδοσφαιριστές του Πλατανιά Χανίων καθώς αντί για προπόνηση ο Μαρίνος Ουζουνίδης και οι συνεργάτες του τους χώρισαν σε ομάδες για να παίξουν… paintball!

Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία έγινε δεκτή με ενθουσιασμό από τους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι είχαν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία αποφόρτισης και ψυχαγωγίας, εν μέσω του επίπονου και κουραστικού δεύτερου σταδίου προετοιμασίας, που πραγματοποιείται από τις 13 Ιουλίου στο ορεινό Καρπενήσι.

Το απόγευμα διεξήχθη κανονικά η προπόνηση, με μοναδικό απόντα τον Θωμά Ναζλίδη, ο οποίος ακολουθεί πρόγραμμα αποθεραπείας.

Σημειώνεται ότι το αυριανό πρόγραμμα περιλαμβάνει δύο προπονήσεις, στις 9 το πρωί και στις 6.30 το απόγευμα.\”
Χορηγός αγωνιστικής εμφάνισης τα Νερά Σαμαριά

Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων ανακοινώνει ότι το φυσικό επιτραπέζιο νερό Σαμαριά (Samaria) της εταιρείας ΕΤ.ΑΝ.ΑΠ., θα συνεχίσει και τη φετινή αγωνιστική περίοδο να είναι χορηγός αγωνιστικής εμφάνισης (σορτς) της ομάδας του Πλατανιά Χανίων στο πρωτάθλημα Super League ΟΠΑΠ 2013 – 2014.

Τα Νερά Σαμαριά αποτελούν ένα εξαιρετικό φυσικό προϊόν, που παράγεται με σεβασμό στο περιβάλλον και στον άνθρωπο και με βαθειά γνώση των εξελίξεων της τεχνολογίας στον συγκεκριμένο τομέα, με την ΕΤ.ΑΝ.ΑΠ. Α.Ε. να αποτελεί εταιρεία – σημείο αναφοράς, όχι μόνο για τα Χανιά και την Κρήτη, αλλά και για την Ελλάδα γενικότερα, αυξάνοντας θεαματικά, τα τελευταία χρόνια, τον κύκλο εργασιών της.

Τη χαρά και την ικανοποίησή του για τη συνέχιση της συνεργασίας των δύο πλευρών εξέφρασε ο α” αντιπρόεδρος της Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων κ. Μανώλης Μαθιουλάκης.

«Είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι στην προσπάθεια που καταβάλει τα τελευταία χρόνια η Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων έχει δίπλα της ενεργούς συμπαραστάτες και υποστηρικτές σημαντικές εταιρείες του τόπου μας -και όχι μόνο- όπως η συνεχώς αναπτυσσόμενη εταιρεία ΕΤ.ΑΝ.ΑΠ. με το φημισμένο νερό Σαμαριά. Εκ μέρους του Δ.Σ. της Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων θέλω να ευχαριστήσω θερμά τη Διοίκηση της εταιρείας ΕΤ.ΑΝ.ΑΠ. για τη στήριξή της στην ομάδα μας. Είμαστε απόλυτα πεπεισμένοι ότι είναι μια επωφελής συνεργασία και για τις δύο πλευρές και ελπίζουμε ότι θα συνεχιστεί και τα επόμενα χρόνια», κατέληξε ο κ. Μαθιουλάκης.

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook