Πλημμύρισε από κόσμο η 11η Παγκρήτια Αγροτική – Εμπορική Έκθεση Αρκαλοχωρίου, που διοργανώνει ο Δήμος Μινώα Πεδιάδας στο χώρο του εκθεσιακού κέντρου Αρκαλοχωρίου σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Κρήτης και με τη στήριξη του Επιμελητηρίου Ηρακλείου.

Οι χιλιάδες επισκέπτες, που ξεπέρασαν κάθε προσδοκία, κατέκλυσαν τα εκθεσιακά περίπτερα και περιηγήθηκαν στις εγκαταστάσεις της έκθεσης που φέτος για δεύτερη φορά, με κατεύθυνση της Δημοτικής Αρχής για τη διαρκή της αναβάθμιση, έχει εκτός από αγροτικό και εμπορικό χαρακτήρα. Η προσέλευση των επισκεπτών συνεχίζεται μέχρι και σήμερα Τετάρτη 24 Ιουλίου με ωράριο λειτουργίας 5:30μ.μ. – 10:30μ.μ.

Με πολύπλευρους τομείς συμμετοχής, που περιλαμβάνουν το ελαιόλαδο, την αμπελουργία, την οινοποιία, τις βιολογικές καλλιέργειες, τα αγροτικά μηχανήματα, την κτηνοτροφία, την πτηνοτροφία, τη μελισσοκομία, αλλά και την ενέργεια, την τεχνολογία περιβάλλοντος, τη διαχείριση των υδάτινων πόρων, το αυτοκίνητο (επαγγελματικό και ιδιωτικό), τη δόμηση και την κατοικία, η 11η Παγκρήτια Αγροτική – Εμπορική Έκθεση Αρκαλοχωρίου αποτελεί το βήμα προβολής και συνάντησης του αγροτικού και επιχειρηματικού κόσμου. Φέτος η έκθεση περιλαμβάνει και ειδικό αφιέρωμα στη χειροτεχνία, την υφαντουργία και την κεραμική.

Με εκατοντάδες εκθέτες τόσο από την Κρήτη όσο και από την υπόλοιπη Ελλάδα η έκθεση αποτελεί ευκαιρία προβολής και ενίσχυσης της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων, ενώ παράλληλα δίνει χώρο και στον τομέα της ειδικής επιστημονικής ενημέρωσης.