Άλλες τρεις προσθήκες πραγματοποίησε ο Αστέρας Χαλέπας Unicef.
Τα ασπρόμαυρα θα φοράνε τη νέα σεζόν ο έμπειρος επιθετικός Στέλιος Παρασκάκης από το ΔΑΑΟΧ και οι Βαγγέλης Πατεράκης (ΑΕΚ Χανίων) και Γιάννης Καραμπινάκης (Νέοι Περιβολίων).
Παράλληλα ο Αστέρας με ανακοίνωσή του ενημερώνει τους φίλους του για το νέο χορηγικό πρόγραμμα αλλά και για τις εξελίξεις με το \”φλέγον\” θέμα του γηπέδου στη Χαλέπα.
Αναλυτικά:
\”Στα πλαίσια  της περαιτέρω ενίσχυσης του έμψυχου δυναμικού της ομάδος  μας , συμφώνησαν και εντάχθηκαν στο δυναμικό της οι ποδοσφαιριστές Παρασκάκης Στέλιος  από τον ΔΑΑΟΧ , Πατεράκης  Βαγγέλης από την ΑΕΚ Χανίων και Καραμπινάκης  Γιάννης  από τους Νέους Περιβολίων. Συνεχίζονται οι συζητήσεις και με άλλους ποδοσφαιριστές. 

Διαθέσιμο είναι το νέο χορηγικό πρόγραμμα για την περίοδο 2013-14. Περιλαμβάνει ανταποδοτικές παροχές που ξεκινούν από 100 € . Πληροφορίες :info@ asterashalepas.gr 

Η επιτροπή γηπέδου της Χαλέπας  είχε προ ημερών συνάντηση με τους αντιδημάρχους κκ  Κεμεσίδη και Λειψάκη  προκειμένου να συντονιστεί η  κοινή προσπάθεια Δήμου , Αστέρα Χαλέπας και φορέων πολιτών της περιοχής για την όσον το δυνατόν ταχύτερη λύση του θέματος. Η  αίσθηση που απεκόμισαν οι άνθρωποι του συλλόγου είναι ότι υπάρχει θετική ανταπόκριση από τη Δημοτική αρχή  και διάθεση για ουσιαστική παρέμβαση αναβάθμισης του χώρου. Το θέμα παρακολουθεί η επιτροπή με αρμόδιο μηχανικό το μέλος του Δ.Σ. κο Γιώργο Πιππεράκη\”

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook