Πέρα από τους ομοσπονδιακούς προπονητές Κώστα Τσάνα και Μπάμπη Ζελενίτσα, στο επιμορφωτικό σεμινάριο του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Ν. Χανίων \”Ο Παγκρήτιος\” θα δώσει το \”παρών\” και η Μαρία Ψυχουντάκη.

Η Χανιώτισσα ψυχολόγος είναι Αναπ. Καθηγήτρια του ΤΕΦΑΑ Αθηνών και Αθλητική Ψυχολόγος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Χορηγός επικοινωνίας του επιμορφωτικού σεμιναρίου, που θα διεξαχθεί το σαββατοκυριακο 3 και 4 Αυγούστου, είναι και το Flashnews.gr.

Η σχετική ενημέρωση του Σ.Π.Π.Ν.Χ.:

\”Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Ν. Χανίων ο “Παγκρήτιος”, στα πλαίσια της συνεχής επιμόρφωσης των προπονητών ποδοσφαίρου του συνδέσμου μας και της Κρήτης γενικότερα, διοργανώνει, υπό την αιγίδα της Ε.Π.Σ. Χανίων, επιμορφωτικό σεμινάριο, στις 3 και 4 Αυγούστου 2013, ημέρες Σάββατο και Κυριακή, στο Κολυμβάρι και συγκεκριμένα στο ξενοδοχείο “ AVRA – IMPERIAL” .

Μεταξύ των ομιλητών θα είναι οι δύο Ομοσπονδιακοί προπονητές κ.κ. Κώστας Τσάνας και Χαράλαμπος Ζελενίτσας, η Αναπ. Καθηγήτρια του Τ.Ε.Φ.Α.Α. Αθηνών και Αθλητική Ψυχολόγος της Π.Α.Ε ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ κ.Μαρία Ψυχουντάκη, εκπρόσωπος της Επιτροπής Διαιτησίας (με θέμα τους κανόνες διαιτησίας ) και εκπρόσωπος του ΕΚΑΒ ΧΑΝΙΩΝ (με θέμα τις πρώτες βοήθειες).

Η Έναρξη των εργασιών θα γίνει το Σάββατο 3 Αυγούστου στις 10:00 στο στο ξενοδοχείο “ AVRA – IMPERIAL” και το πρακτικό μέρος του σεμιναρίου θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 3/8 το απόγευμα από της 17:30 έως της 21:00 στο γήπεδο Κολυμβαρίου. Τα θέματα που θα παρουσιαστούν, θα είναι πολύ ενδιαφέροντα και θα θεωρούσαμε τιμή μας να παρευρεθείτε στο εν λόγω σεμινάριο. Περισσότερες λεπτομέρειες που έχουν να κάνουν με το πρόγραμμα θα γίνουν γνωστές τις επόμενες μέρες.

Για το Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                       Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


ΠΗΓΟΥΝΑΚΗΣ ΜΑΝΟΛΗΣ      ΑΝΘΟΥΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ\”

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook