Και επισήμως η ωραία Ελένη παραμένει στον Alpha. Ο τηλεοπτικός σταθμός εξέδωσε πριν από λίγο ανακοίνωση, με την οποία γνωστοποιεί ότι η Ελένη Μενεγάκη ανανέωσε το συμβόλαιό της, και θα παραμείνει στην οικογένεια του Alpha για τρία ακόμη χρόνια. «Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει!», αναφέρεται στην ανακοίνωση που γνωστοποιεί στο κοινό ότι η δημοφιλής παρουσιάστρια θα συνεχίσει το φθινόπωρο να… «συνωμοτεί με τον τηλεθεατή στο πλαίσιο μιας προσωπικής σχέσης που εξαφανίζει το γυαλί. Όπως μόνο αυτή γνωρίζει».

Η επίσημη ανακοίνωση

Η ευχή είναι πάντα «Να τα εκατοστίσεις», αλλά στην τηλεόραση μετράει αλλιώς ο χρόνος! Οκτώ χρόνια που πέρασαν, συν τρία χρόνια που έρχονται – ξεκινώντας από σήμερα – είναι όλα τους σαν μια ολόκληρη ευτυχισμένη ζωή.

Ο Alpha ανανεώνει για τρία ακόμα χρόνια τη συνεργασία του με την Ελένη Μενεγάκη κάνοντας το αυτονόητο: Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει! Μια συνεργασία που ξεκίνησε το 2005 φέρνοντας κάθε μέρα στην μικρή οθόνη δύναμη, ενέργεια, τη φρεσκάδα του καινούργιου και τη διαχρονικότητα της κλασικής αξίας.

Η Ελένη Μενεγάκη θα συνεχίσει με το νέο πρόγραμμα του Alpha το φθινόπωρο να συνωμοτεί με τον τηλεθεατή στο πλαίσιο μιας προσωπικής σχέσης που εξαφανίζει το γυαλί. Όπως μόνο αυτή γνωρίζει.

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook