Ένας Σουηδός βουλευτής, άθελά, του διέπραξε το λάθος να επιδείξει σε δημόσια θέα τα απόκρυφα σημεία του σώματός του στο διαδίκτυο, μια άτυχη στιγμή που παραπέμπει στην κωμικοτραγική ιστορία που βίωσε προ 2ετίας ο πολιτευτής Νέας Υόρκης Αντονι Βέινερ.

Στη Σουηδία αυτή τη φορά, ο 56χρονος βουλευτής του Κόμματος της Αριστεράς Λαρς Όλι θέλησε να παρουσιάσει στο διαδίκτυο ένα φρέσκο τατουάζ στον μηρό του, στο οποίο δεσπόζει το σήμα της ποδοσφαιρικής ομάδας Λίβερπουλ…

Όμως στο βίντεο που αναρτήθηκε αρχικά, ο θεατής μπορεί εξόν από το τατουάζ να δεί ακόμη και το μόριο του βουλευτή.

\’Οσοι σερφάρουν καθημερινά στο σουηδικό διαδίκτυο αντέδρασαν με σαρκαστικό τρόπο και ο βουλευτής απέσυρε το βίντεο. \”Το βίντεο έδειχνε περισσότερα του επιθυμητού, έκανα την διόρθωση\”, έγραψε ο Λαρς Ολι στο Twitter.

Στην εφημερίδα Aftonbladet ο Όλι διευκρίνισε ότι όταν ελήφθη το βίντεο εκείνος έκανε ηλιοθεραπεία στο εξοχικό του .

Συνάδελφοι του βουλευτή δεν παρέλειψαν να τον περιλούσουν με τα δέοντα πειράγματα, του τύπου «συγχαρητήρια, μετά τόσα χρόνια αυτή είναι μια… διείσδυση» στο εκλογικό σώμα, έγραψε παραδείγματος χάρη στο Twitter ο συντηρητικός επικεφαλής της σουηδικής διπλωματίας Καρλ Μπιλντ.

«Από σήμερα θα πάψω να σερφάρω» σχολίασε με τρόπο πιό πικρόχολο ο συνάδελφός του Όλι στο ίδιο κόμμα της σουηδικής αριστεράς, ο Γιόνας Σιέστεντ.

Στη Νέα Υόρκη ο υποψήφιος δήμαρχος Αντονι Βέινερ παραδέχθηκε δημόσια ότι από λάθος του απέστειλε μέσω του Twitter φωτογραφία που έδειχνε και το μόριό του σε μια νεαρή σπουδάστρια.

Στη φωτογραφία αυτή το κάτω εσώρουχο του Βέινερ ήταν κατεβασμένο και μετά τον σάλο που προκλήθηκε αναγκάσθηκε να παραιτηθεί από τη Βουλή των Αντιπροσώπων, όπου είχε εκλεγεί με τους Δημοκρατικούς.

\"\"

newpost.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook