Μετά από οκτώ χρόνια που συμπληρώνονται φέτος από τη μέρα που η Ελεονώρα Μελέτη μάθαινε ότι θα διαδεχθεί την Ελένη Μενεγάκη στον Πρωινό καφέ και η ζωή της θα άλλαζε δραματικά.

Μέσα σε λίγες εβδομάδες η 27χρονη, τότε, παρουσιάστρια θα γινόταν ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα και στη συνέχεια ένα από τα πιο πετυχημένα πρόσωπα της ελληνικής τηλεόρασης.

Σήμερα η ξανθιά παρουσιάστρια κάνει τον απολογισμό της και μιλάει στο περιοδικό ΟΚ.

«Κάποια στιγμή στη ζωή σου γίνεται κάτι που σε φτάνει στο σημείο μηδέν και τότε ξυπνάς και θέλεις να κάνεις αλλαγές εσωτερικές και εξωτερικές» αποκάλυψε η παρουσιάστρια.

\"meletikatath2\"

Η σημερινή εικόνα της Ελεονώρας δείχνει πως η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος έχει βρει και πάλι τον παλιό, καλό της εαυτό.

«Ήταν μια δύσκολη χρονιά, ίσως η δυσκολότερη των τελευταίων ετών, με δυσάρεστα γεγονότα που μου κόστισαν πολύ ψυχολογικά και διαδεχόταν το ένα το άλλο» ήταν τα λόγια της σε στενό της συνεργάτη, λίγο μετά τη λήξη της φετινής τηλεοπτικής σεζόν και προσθέτει:

«Η δουλειά που κάνουμε απαιτεί να μην περνάει τίποτα από όσα νιώθουμε προς τα έξω. Αυτό με έκανε να πιεστώ πολύ και να ζω μια διπλή ζωή: μία της απόλυτης έκθεσης μέσω της δουλειάς και μία μέσω της απόλυτης κατάρρευσης σε προσωπικό επίπεδο\”

govastileto.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook