Συνελήφθη 24χρονος για διακεκριμένες κλοπές και φθορές σε Ιερούς Ναούς, καθώς και οπλοκατοχή. Ειδικότερα, στην Ιαλυσό Ρόδου, περιπολούντες αστυνομικοί εντόπισαν επ’ αυτοφώρω τον 24χρονο τη στιγμή που επιχειρούσε να διαρρήξει με οικοδομικό εργαλείο την είσοδο Ιερού Ναού.

Στην κατοχή του δράστη και σε έρευνα που έγινε σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων: 10 ασημένια τάματα-αφιερώματα πιστών, 3 κλειδιά από πόρτες, ένα μαχαίρι, ένας φακός και η αξίνα με την οποία νωρίτερα επιχειρούσε να μπει στην εκκλησία.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας διαπιστώθηκε ότι ο κατηγορούμενος χθες το πρωί (23-07-2013) επιχείρησε να διαρρήξει τον ίδιο Ιερό Ναό, αλλά έγινε αντιληπτός και τράπηκε σε φυγή. Επιπλέον εξιχνιάστηκε ακόμη μια διάρρηξη Ιερού Ναού στην ίδια περιοχή, την οποία διέπραξε χθες το μεσημέρι, αφαιρώντας διάφορα αφιερώματα-τάματα και χρήματα.

Σημειώνεται ότι ο 24χρονος στην προσπάθεια του να διαρρήξει τους Ναούς προκάλεσε σημαντικές φθορές. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου.

newpost.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook