Δεν είχαν την τύχη με το μέρος τους δύο πεζοπόροι στο Maine των Ηνωμένων Πολιτειών. Οι δύο γυναίκες είχαν χαθεί κάνοντας πεζοπορία, αλλά εντοπίστηκαν από διασώστη που τις οδήγησε πίσω στο αυτοκίνητό τους. Στη συνέχεια όμως, φεύγοντας, πήραν μία λάθος στροφή, βγήκαν από την πορεία τους και έπεσαν με το βαν στον ωκεανό, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους.

Όπως μεταδίδει το δίκτυο NBC, οι δύο γυναίκες- η μία διένυε τον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της- βρέθηκαν νεκρές, πλάι στο νεκρό σκυλί τους, μέσα στο βαν, μέσα στο νερό.

Σύμφωνα με το σερίφη της περιοχής, είχαν χαθεί εν μέσω κακοκαιρίας, με θυελλώδεις ανέμους και έντονη βροχή, ενώ έκαναν πεζοπορία. Ωστόσο μέλος ομάδας διασωστών τις βρήκε και τις οδήγησε με ασφάλεια πίσω στο όχημά τους.

Περίπου μία ώρα αργότερα, η υπηρεσία έκτακτης ανάγκης δέχθηκε ένα τηλεφώνημα από τις δύο γυναίκες που πρόλαβαν να πουν πως έπεσαν με το βανάκι στη θάλασσα, πριν το τηλέφωνο σβήσει.

Οι ομάδες διάσωσης τις εντόπισαν μέσα στο νερό, σε απόσταση 50 μέτρων από την ακτή.

«Ο δρόμος καταλήγει στην όχθη της θάλασσας, σε προβλήτα, προφανώς δεν ήταν εξοικειωμένες με το σημείο», δήλωσε ο σερίφης. «Είχε ομίχλη και πολλή βροχή κι εκείνες κυριολεκτικά οδήγησαν το αυτοκίνητο μέσα στη θάλασσα».

Οι αρχές εκτιμούν πως το βαν επέπλεε για κάποια ώρα πριν βυθιστεί.

Οι δύο γυναίκες και ο σκύλος βρέθηκαν στο πίσω μέρος του φορτηγού, καθώς, προφανώς, το μπροστινό μέρος βυθίστηκε πρώτο.

newsbeast.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook