Σε μια καλή προπόνηση, όπως επιθυμούσε ο προπονητής Παύλος Δερμιτζάκης, εξελίχθηκε το φιλικό με αντίπαλο την ερασιτεχνική De Veluwse Boys.

Ο ΟΦΗ νίκησε με το ευρύ 10-1, αλλά το πιο σημαντικά στοιχεία είναι η σοβαρότητα και η αγωνιστική πειθαρχία τα οποία έδειξαν εν αφθονία οι παίκτες παρά την χαμηλή δυναμικότητα του αντιπάλου.

Στο πρώτο ημίχρονο το σκορ ήταν 4-0 με δύο γκολ του Λαμπρόπουλου (18’, 34’,) και από ένα των Κουτσιανικούλη (33’) και Κάλαϊτζιτς (42’).Στο 12’ ο Μπανούσης είχε δοκάρι. Στην επανάληψη σκόραρε τρεις φορές ο Όγιος (58’, 70΄’, 80’) δύο φορές ο Φραγκουλάκης (48’ πέναλτι, 52’) και μία φορά ο Ροβίθης

ΟΦΗ: Αγριμάκης, Ζβασίγια, Κουρδάκης, Στάθης, Μονιάκης, Μπανούσης, Μακρής, Λαμπρόπουλος, Καλαϊτζιτς, Κουτσιανικούλης, Παπάζογλου.

Στην επανάληψη μπήκαν οι: Γιαγκιόζης, Δαμιανάκης, Φαζός, Μπούρμπος, Τριποτσέρης, Φραγκουλάκης, Όγιος, Νιμανί, Βερόν, Ροβύθης, με τον Μπανούση να αγωνίζεται όλο το 90λεπτο.

ΔΗΛΩΣΗ ΔΕΡΜΙΤΖΑΚΗ
Μετά το παιχνίδι ο Παύλος Δερμιτζάκης έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Παίξαμε με ένα αντίπαλο χαμηλής δυναμικότητας, όπως ακριβώς θέλαμε, γιατί είχε προηγηθεί ένα Σαββατοκύριακο με δυνατά φιλικά ματς, και έρχεται άλλο ένα με εξίσου δύσκολα παιχνίδια. Παρόλα αυτά είμαι πολύ ευχαριστημένος γιατί ήμασταν σοβαροί και πάρα πολύ αγωνιστικά πειθαρχημένοι, ενώ βγάλαμε στο γήπεδο αρκετά πράγματα από τα τεχνικοτακτικά θέματα που δουλεύουμε στις προπονήσεις».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook