Κάλεσμα στον φίλαθλο κόσμο του Ηρακλείου κάνει η ΕΠΣΗ να βρεθεί σήμερα στο «Θ. Βαρδινογιάννης», στο φιλικό του ΟΦΗ με τον ΠΑΟΚ, προκειμένου να ενισχύσει την προσπάθεια της Κρητικής ομάδας για την ανεύρεση χρημάτων.  

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 «Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου στηρίζοντας την προσπάθεια που κάνει η οικογένεια του ΟΦΗ  με σκοπό την οικονομική ενίσχυση  καλεί όλα τα Σωματεία μέλη της αλλά  και όλο τον φίλαθλο κόσμο  να παρακολουθήσουν  την Μεγάλη Τρίτη 19-04-2011 και ώρα 16.00 στο «Θ.Βαρδινογιάννης» την φιλική αναμέτρηση με την ομάδα του ΠΑΟΚ.

 Η ΕΠΣΗ εκπροσωπώντας το Ηρακλειώτικο Ποδόσφαιρο δεν θα μπορούσε να μείνει  αμέτοχη σε αυτή την προσπάθεια επιβίωσης του ΟΦΗ και  είναι πάντα εμπράκτως αλληλέγγυα προς όλα τα Σωματεία του Νομού είτε βρίσκονται στις επαγγελματικές κατηγορίες είτε στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα. Η παρουσία όλων μας   κρίνεται επιβεβλημένη απέναντι σε μια ομάδα που για δεκαετίες είναι ένας από τους καλύτερους πρεσβευτές του Κρητικού Ποδοσφαίρου   εντός και εκτός συνόρων».