Επίσημα ποδοσφαιριστής της Επισκοπής για τα επόμενα 3 χρόνια είναι ο Τζέσι Ντάρκο.

Ο Αυστριακός ποδοσφαιριστής με ρίζες από τη Γκάνα ανακοινώθηκε από την ομάδα του Ρεθύμνου.

Αναλυτικά:

«Η ΠΑΕ Επισκοπή ανακοινώνει την απόκτηση του επιθετικού Jesse Darko για τα επόμενα 3 χρόνια».

Η ομάδα μας προχώρησε στην απόκτηση του 20χρονου ποδοσφαιριστή στο πλαίσιο του προγράμματος «Επισκοπή 2012-2015» επενδύοντας, στην ανάδειξη του ταλέντου του, στην ποιότητα και στις παραστάσεις που διαθέτει από τα πρωταθλήματα της Αγγλίας, αν και νεαρός σε ηλικία. Ο Ντάρκο Τζέσι γεννήθηκε στην Αυστρία από Γκανέζους γονείς, στις 29 Νοεμβρίου 1993 και έχει ύψος 1.88. Είναι κάτοχος Αυστριακού διαβατηρίου. Μόλις σε ηλικία 6 ετών ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στην Αυστριακή Γκράτσερ και στα 10 χρόνια μετακόμισε στην Αγγλία, στην Μπρόμλεϊ. Το δεύτερο μισό της περυσινής σεζόν αγωνίστηκε με την Γούιμπλεντον στην League 2 της Αγγλίας, έχοντας 12 συμμετοχές.

Προηγούμενες ομάδες:
1999-03 Ακ. Γκράτσερ
2003-09 Μπρόμλεϊ
2009-12 Κάρντιφ U18
2013α Κάρντιφ U21
2013β Γουίμπλετον – League 2 (12 παιχνίδια)

Το νέο απόκτημα της ομάδας μας έκανε τις πρώτες τους δηλώσεις στο aoepiskopis.gr «Είμαι χαρούμενους που ηρθα στη Ελλάδα, είναι μια νέα εμπειρία για μένα, θα προσπαθήσω να προσαρμοστώ γρήγορα σε ένα διαφορετικό τρόπο ζωής από αυτόν που είχα μέχρι σήμερα αλλά και στον Ελληνικό τρόπο παιχνιδιού.

Ήταν μεγάλη απόφαση για εμένα να έρθω στην Ρέθυμνο, αλλά νομίζω ότι έκανα καλή επιλογή και συμφωνάμε να συνεργαστούμε για 3 χρόνια. Ευχαριστώ τους ανθρώπους που δούλεψα μαζί τους στην Αγγλία και βοήθησαν να δείξω το ταλέντο μου και να πάρω αυτή την μεταγραφή. Επίσης ευχαριστώ το νέο μου προπονητή και τους συμπαίκτες μου, που με δέχθηκαν πολύ καλά από την πρώτη στιγμή. Τώρα πρέπει να δουλέψω σκληρά για να βοηθήσω την νέα μου ομάδα να επιτύχει τους στόχους της».

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook