"Μαύρο" έχει πέσει στους τηλεοπτικούς δέκτες ενός ολόκληρου χωριού στα Χανιά καθώς το τελευταίο διάστημα, έχει γίνει διακοπή στην αναμετάδοση των τηλεοπτικών καναλιών.

Το πρόβλημα παρουσιάστηκε στο χωριό  Ασή Γωνιά και σύμφωνα με τον επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Αποκορώνου κ Χ. Κουκιανάκη, "κινδυνεύει να γίνει μόνιμο με αποτέλεσμα οι κάτοικοι της περιοχής να στερηθούν παντελώς την δυνατότητα πληροφόρησης – ενημέρωσης & ψυχαγωγίας, με ότι αυτό συνεπάγεται στην καθημερινότητα και την ποιότητα ζωής των κατοίκων της Αση Γωνιάς".

Σε ανακοίνωσή του ο κ. Κουκιανάκης, αναφέρει ότι "συμμεριζόμενοι απόλυτα την αγωνία και την αγανάκτηση των κατοίκων, ζητάμε από τον Δήμαρχο να προβεί ΑΜΕΣΑ στις όποιες απαραίτητες ενέργειες απαιτούνται έτσι ώστε να υπάρξει λύση στο συντομότερο χρονικό διάστημα. Υποχρέωση της δημοτικής αρχής είναι να εξασφαλίσει με κάθε τρόπο την επαναλειτουργία της μετάδοσης των τηλεοπτικών καναλιών έτσι ώστε οι κάτοικοι της περιοχής να συνεχίζουν να απολαμβάνουν το αγαθό της ενημέρωσης, της πληροφόρησης καθώς και την δυνατότητα ψυχαγωγίας και όχι να παραμένουν απομονωμένοι και εγκλωβισμένοι στην σιωπή και το σκοτάδι της πληροφόρησης", καταλήγει η ανακοίνωση.