Δείχνοντας μεγαλύτερη διάθεση στο δεύτερο ημίχρονο ο Πλατανιάς νίκησε για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες σε φιλική αναμέτρηση τον Λεβαδειακό με 1-0.

Η ομάδα των Χανίων ολοκλήρωσε επιτυχημένα την προετοιμασία της στο Καρπενήσι και ετοιμάζεται για την επιστροφή στη βάση της. 

Στο πρώτο ημίχρονο ο Λεβαδειακός απείλησε δύο φορές με τους Ροτζέριο και Λαμπρόπουλο, ενώ ο Πλατανιάς είχε ξανά κύριο εκφραστή των επιθέσεων του τον Τόρες, που δεν μπόρεσε να βρει δίχτυα στο πρώτο ημίχρονο.

Στην επανάληψη όμως ο Ισπανός φορ ήταν πιο αποτελεσματικός στην πρώτη φάση του παρουσιάστηκε και σκόραρε στο 60\’ με κεφαλιά, έπειτα από ιδανική σέντρα του Θέρα.

Σαφώς καλύτερος ο Πλατανιάς στο β\’ μέρος μπορούσε να φτάσει και σε δεύτερο γκολ με την ευκαιρία του Γιακουμάκη και το δοκάρι του Ζουμπουλάκη.


Το φιλμ του αγώνα

 5\’ Σουτ του Ροτζέριο απέκρουσε σε κόρνερ ο Γιωργαλλίδης
21\’ Στην πλάτη της άμυνας ο Τόρες, μετά από μπαλιά του Μοράλ, δεν μπορεί να πλασάρει και βρίσκεται στο έδαφος διαμαρτυρόμενος για πέναλτι.
35\’ Σουτ Λαμπρόπουλου από γύρισμα του Μουλόπουλου άουτ.
37 Σέντρα Μπέλιτς κεφαλιά Τόρες άουτ.
43\’ Φάουλ Ραφαέλ πλασέ στην κίνηση του Τόρες άουτ.
49\’ Διαμαρτυρίες για πέναλτι σε μαρκάρισμα του Πετράτζι πάνω στον Μπέλιτς.
58\’ Ο Πζιρόφσκι μπλοκάρει το σουτ του Γουνδουλάκη.

60\’ ΓΚΟΛ: Ισπανική συνεργασία και 1-0 για τον Πλατανιά από σέντρα του Θέρα και κεφαλιά-ψαράκι του Τόρες.

67\’ Ο Μπέλιτς πασάρει στον Γιακουμάκη που πλασάρει για να διώξει σε κόρνερ με δυσκολία ο Πζιρόφσκι.
76\’ Σουτ του Ζουμπουλάκη έξω από την περιοχή στο οριζόντιο δοκάρι.

Πλατανιάς Χανίων (Μαρίνος Ουζουνίδης): Γιωργαλλίδης (66΄ Περιστερίδης), Θέρα (66΄ Ζουμπουλάκης), Φερνάντες, Ιντζίδης, Ραφαέλ (66΄ Δημήτρης), Μπέλιτς (70΄ Τσοντάκης), Αγκιλέρα (60΄ Μαρτσάκης), Τέτε, Μοράλ (60΄ Γιακουμάκης Εμμ. Γ.), Γουνδουλάκης (60΄ Στόλερ), Τόρες (78΄ Σούκιας).

Λεβαδειακός (Τάκης Λεμονής): Πρζιρόφσκι (69΄ Τσιντώτας), Μουλόπουλος (69΄ Μανωλάς), Νικολακάκης (69΄ Σκέμπης), Γεωργίου (69΄ Ζαννιάς), Μάγκας (46΄ Μαχαίρας), Λαμπρόπουλος (69΄ Ιωαννίδης), Πετράτζι (63΄ Πέππας), Ροτζέριο (69΄ Πινέιρο), Μπουντόπουλος (46΄ Μίλιεβιτς), Βασιλείου (69΄ Γιάντσης), Κάντζι (69΄ Ορτέγκα).

Λευτέρης Αντωνακάκης

Φωτογραφία από erytaniasport.blogspot.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook