Έπειτα από απαίτηση πολλών φίλων των Ματάλων που το ζήτησαν επιτακτικά, πλέον είναι γεγονός το Σαββατοκύριακο 27 & 28 Ιουλίου 2013 το WEEKEND Beach Party by Matala Beach Festival. Ένα Weekend Party για όλους του φίλους του MBF και όλους εκείνους που θέλουν να μοιραστούν ένα Σαββατοκύριακο με φίλους, για όλους τους εθελοντές που έδωσαν τον εαυτό τους για το Φεστιβάλ, για όσους απλά ψάχνουν μια καλή δικαιολογία να ξαναγυρίσουν στα Μάταλα!

Dj\’s και Μουσικοί Παραγωγοί θα δίνουν τον παλμό όλο το διήμερο. Απογευματινά και Βραδυνά Beach Parties με φόντο τις σπηλιές των Ματάλων θα μας παρασύρουν στους ρυθμούς ενός ατελείωτου Weekend Party!

Επίσης, αθλητικές δραστηριότητες στην άμμο θα δίνουν κίνηση και ενέργεια σε όλους τους φίλους των Σπορ όλο το Σαββατοκύριακο με την επιμέλεια του ΓΑΣΜ. Beach Basket, Beach Volley, Ρακέτα και παραλία όλη μέρα, μέσα από τους ήχους μουσικής που θα μας ταξιδέψει.

Να σημειωθεί ότι το Camping για όλο το Weekend θα παρέχει τις υπηρεσίες του στο κοινό κάνοντας Super τιμές!…και όπως πάντα το Weekend Party by Matala Beach Festival είναι ανοικτό για το κοινό!

Τα Μάταλα στην Νότια Κρήτη έγιναν διάσημα τις δεκαετίες ’60 και ’70 αποτελώντας το προσωρινό σπίτι για ένα ρεύμα ταξιδιωτών που ακολούθησαν τα ίχνη ενός ιδιαίτερου “hippie-trail”.

Έζησαν στις αρχαίες σπηλιές, δίπλα στην παραλία για εβδομάδες, για μήνες και μερικοί από αυτούς ακόμη και χρόνια.

Ασχολήθηκαν με τον διαλογισμό, την μουσική, την ποίηση, την ζωγραφική, το ψάρεμα και απολάμβαναν τον φυσικό τρόπο ζωής στον ειδυλλιακό προορισμό των Ματάλων.

Το Matala Beach Festival ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία, για τρίτη συνεχή χρονιά και ο Δήμος Φαιστού σε συνεργασία με τον ΓΑΣ Μεσσαράς, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Πιτσιδίων Ματάλων και την Αναπτυξιακή Εταιρεία Ματάλων δίνουν την δυνατότητα στους φίλους του Φεστιβάλ να ζήσουν ξανά στιγμές ξεγνοιασιάς στις 27 και 28 Ιουλίου με ένα μεγάλο WEEKEND Beach Party για όλους, μικρούς και μεγάλους!

Η καρδία της νεολαίας, χτυπάει με αμείωτη ένταση στο νότο τρία χρόνια τώρα, ενώ η διάθεση για διασκέδαση παραμένει σε υψηλά επίπεδα. Οι απανταχού φίλοι των Ματάλων δίνουν ξανά ραντεβού ώστε να δώσουν χρώμα ξανά την παραλία, αλλά και να ζήσουν μοναδικές στιγμές στο μεγάλο αυτό Party!

Μετά το επιτυχημένο Matala Beach Festival 2013 που άφησε πολύ καλές εντυπώσεις, καθώς προσέλκυσε το ενδιαφέρον περισσότερων από 60.000 επισκεπτών, έρχεται το After Party στο Σαββατοκύριακο 26 και 27 Ιουλίου που δίνει την ευκαιρία στους απανταχού φίλους των Ματάλων να ξαναβρεθούν για μια ακόμη φορά στην φημισμένη παραλία.

Ο Δήμος Φαιστού σε συνδιοργάνωση με το ΓΑΣ Μεσαράς, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Πιτσιδίων-Ματάλων, και την Αναπτυξιακή Ματάλων, διοργανώνουν ένα διήμερο καλοκαιρινό non-stop party, δίπλα στη θάλασσα με πολύ μουσική και ποτό με φόντο τις σπηλιές των Ματάλων.

Τη μουσική επένδυση έχουν αναλάβει γνωστοί DJ’s και μουσικοί παραγωγοί που αναμένεται να ξεσηκώσουν τον κόσμο και να κρατήσουν το κέφι σε υψηλά επίπεδα μέχρι το πρωί. Η κορύφωση του «After Party» θα πραγματοποιηθεί το βράδυ του Σαββάτου με το μεγάλο Beach Party στην κεντρική παραλία των Ματάλων.

Αξίζει λοιπόν όλοι μας να ενισχύσουμε την προσπάθεια του συλλόγου και συμμετέχουμε στο πιο ξέφρενο πάρτυ του καλοκαιριού. Αναλυτικά το πρόγραμμα του διημέρου περιλαμβάνει:

Σάββατο 27 Ιουλίου

Afternoon beach party
Beach volley
Beach basket
Μεγάλο Beach Party

Κυριακή 28 Ιουλίου

Afternoon beach party
Beach volley
Beach basket
Sunset beach party

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook