Ανήλικοι και αλλοδαποί βρίσκονται μεταξύ των συλληφθέντων κατά τα επεισόδια που σημειώθηκαν στην Θεσσαλονίκη, στην περιοχή όπου θα διεξαγόταν φιλικός αγώνας ομάδων της πόλης.

Οπως αναφέρει η ΕΛ.ΑΣ. σε σχετική ανακοίνωση, το βράδυ της Πέμπτης 21χρονος, ενώ βρισκόταν στη συμβολή των οδών Πόντου και Πασσαλίδη στη Καλαμαριά, δέχθηκε επίθεση από ομάδα ατόμων, τα οποία βρίσκονταν έξω από Σύνδεσμο Φιλάθλων. Από την βίαιη επίθεση το θύμα τραυματίστηκε.

Η ίδια ομάδα ατόμων χρησιμοποίησε τον εξώστη του δευτέρου ορόφου της οικοδομής όπου στεγάζεται ο ανωτέρω σύνδεσμος, προκειμένου να εκσφενδονίζει μπουκάλια και αντικείμενα κατά διερχομένων πολιτών και οχημάτων που έκριναν ότι είναι φίλαθλοι αντιπάλων ομάδων.

Η ΕΛ.ΑΣ. έστειλε άμεσα αστυνομικές δυνάμεις στο σημείο, οι οποίες δέχθηκαν επίθεση με πέτρες, ξύλα, τούβλα, μπουκάλια και άλλα αντικείμενα, από την οποία τραυματίστηκαν ελαφρά τέσσερις αστυνομικοί.

Στο σημείο έσπευσε και δικαστικός λειτουργός, για να ακολουθήσει έρευνα στους χώρους των γραφείων του εν λόγω συνδέσμου και έλεγχοι σε άτομα.

Τελικά, συνελήφθησαν 51 άτομα για συμμετοχή στις παραπάνω ενέργειες.

Ακόμη βρεθήκαν και κατασχεθήκαν:

2 ξύλινα ρόπαλα
1 μαχαίρι
2 ναυτικά καπνογόνα
7 ναυτικές φωτοβολίδες

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

newpost.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook