Ο ιδιοκτήτης ενός tablet κατηγόρησε 23χρονο για την κλοπή του και ο 83χρονος παππούς του έδωσε γεμάτο κυνηγετικό όπλο για να «τελειώνει» με την υπόθεση.

Οπως αναφέρουν η τοπική εφημερίδα Αλήθεια ,το συμβάν έγινε στα Καρδάμυλα Χίου και ο νεαρός δεν δίστασε να πυροβολήσει κατάστηθα τον 34χρονο. Ευτυχώς τα τραύματά του δεν ήταν πολύ σοβαρά και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο Γενικό Νοσοκομείο Χίου.

Η κινητοποίηση της αστυνομίας οδήγησε στον εντοπισμό των δύο δραστών, στην κατοικία τους στα Καρδάμυλα.

Εναντίον τους ασκήθηκε δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση και οπλοχρησία από κοινού από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Χίου.

Κατασχέθηκαν τόσο η κυνηγετική καραμπίνα, όσο επίσης και ένα αεροβόλο όπλο, ένα πτυσσόμενο μαχαίρι με λάμα μήκους έξι εκατοστών και δύο κάλυκες κυνηγετικών φυσιγγίων.

Γράφει η Αλήθεια:

Για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος ενός 34χρονου Ελληνοαμερικάνου στα Καρδάμυλα, συνελήφθησαν και αναμένεται να οδηγηθούν σήμερα στον Εισαγγελέα ένας 23χρονος επίσης Ελληνοαμερικάνος και ο παππούς του 83 χρόνων.

Παππούς και εγγονός, σύμφωνα με την έρευνα της Αστυνομίας, φέρεται ότι χθες στις 4.30 μ.μ., σε χωράφι στην περιοχή Κάμπος Καρδαμύλων, πυροβόλησαν με κυνηγετικό όπλο στο θώρακα τον 34χρονο, μετά από μεταξύ τους λογομαχία για προσωπικούς λόγους.

Από τους αστυνομικούς κατασχέθηκε η κυνηγετική καραμπίνα που χρησιμοποιήθηκε στο συμβάν, ενώ μετά από έρευνα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν επίσης ένα αεροβόλο όπλο, ένα πτυσσόμενο μαχαίρι με μήκος λάμας 6 εκατοστά και οι δύο κάλυκες φυσιγγίων που βρέθηκαν στο χωράφι που έπεσαν οι πυροβολισμοί.

Ο 34χρονος σύμφωνα με πληροφορίες νοσηλεύεται, εκτός κινδύνου, στο Σκυλίτσειο.

iefimerida.gr