Με ένα μοναδικό μουσικό διήμερο στις 4 και τις 5 Αυγούστου συνεχίζεται το Φεστιβάλ στο Λόφο της Λίμνης, στην Λιμνούπολη, Βαρύπετρο Χανίων.

Το διήμερο υλοποιείται με την υποστήριξη του δήμου Χανίων.

Μια βραδιά με Άρωμα Κρήτης Κυριακή 4 Αυγούστου στις 9 βράδυ

Με τους Γεωργία Νταγάκη και Στέργιο Τσιρλιάγκο
Γιώργο και Χάρη Παντερμάκη
Γιάννη Χίνο

Μια βραδιά με Άρωμα Κρήτης θα είναι η 4η Αυγούστου 2013 στο Φεστιβάλ στο Λόφο της Λίμνης. Η μουσική σύμπραξη της Γεωργίας Νταγάκη και του Στέργιου Τσιρλιάγκου, του Γιώργου και του Χάρη Παντερμάκη και των Γιάννη Χίνου και Στέργιου Τσιρλιάγκου υπόσχεται μια ανεπανάληπτη βραδιά. Νέοι, καλλιτεχνικά ανήσυχοι και κυρίως ελπιδοφόροι δημιουργοί όλοι τους. Με κοινή καταγωγή την Κρήτη και μοναδική αγάπη για την μουσική συνθέτουν ένα μοναδικό καλλιτεχνικό καμβά.Η Κρήτη και η μουσική της έχουν χαράξει την πορεία καθενός από τους συμπράττοντες στην βραδιά αλλά και καθένας δημιουργεί πλέον συνθέτοντας την παράδοση και με σύγχρονα μουσικά ρεύματα.

Είσοδος 10 ευρώ

Συναυλία του ΘΑΝΟΥ ΜΙΚΡΟΥΤΣΙΚΟΥ  με την ΡΙΤΑ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ “ΠΑΝΤΑ ΓΕΛΑΣΤΟΙ ΚΑΙ ΓΕΛΑΣΜΕΝΟΙ …”

Δευτέρα 5 Αυγούστου 2013, 9.00 μ.μ.


Ο Θάνος Μικρούτσικος παρουσιάζει ένα πρόγραμμα που συνταράσσει, τόσο με την διαχρονικότητά του όσο και με την επικαιρότητά του.

Το αντίστοιχο πρόγραμμά του παρουσιάστηκε στο κατάμεστο Ηρώδειο στις αρχές του καλοκαιριου και απέστασε εξαιρετικές κριτικές.

Ο Θάνος Μικρούτσικος δημιουργεί ένα πολύμορφο πρόγραμμα και επιλέγει αγαπημένα τραγούδια από το έργο του (Σταυρός του Νότου κ.ά.), γνωστές επιτυχίες άλλων συνθετών (Θεοδωράκη, Σπανού, Νικολόπουλου κ.ά.,) αλλά κυρίως εκείνα τα ιδιαίτερα τραγούδια του, τα λαϊκά του αλλά και αυτά που ο ίδιος ονομάζει πολιτικά τραγούδια λαϊκού αισθήματος.
«Άννα μην κλαις», «Ατομική μου ενέργεια», «Ρόζα», «Πάντα Γελαστοί και Γελασμένοι»… θα τραγουδήσουν ο Θάνος Μικρούτσικος με την ρωμαλέα, λαϊκή φωνή του και τις πολύ ιδιαίτερες ερμηνείες, και η Ρίτα Αντωνοπούλου, πολυφασματική, με ακρίβεια συναίσθημα και πειθαρχία.Θα μεταφέρουν το τραγούδι από την σκηνή στο κοινό για να το απογειώσουν, αλλά και για να επισημάνουν το ουσιαστικό περιεχόμενο του τραγουδιού, λέγοντας τελικά ότι η ιστορία δεν πρέπει να γίνεται σιωπή.

Εισιτήρια : Προπώληση 10 ευρώ / Ταμείο 13 ευρώ

Σημεία Προπώλησης

Εκδοτήριο στην Είσοδο της Δημοτικής Αγοράς , Υδροψυχαγωγικό Πάρκο Λιμνούπολη, Γραφείο γενικού Τουρισμού «Γελασάκης», πλατεία 1866 Χανιά & πλατεία Σούδας , Στεγνοκαθαριστήρια stegno plus στην Κυδωνίας 61 και στην Κισάμου και Κυδωνίας, Κατάστημα think ( αναλώσιμα ηλεκτρονικών υπολογιστών) Κυδωνίας 152

ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΘΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΕΡΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ
ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΣΥΝΑΥΛΙΑΣ ΣΤΙΣ 8:00μμ και 8:30 μμ Πληρ. 2821093052