Υλικά

• 1 κιλό χοιρινό (από λαιμό), ξεκοκκαλισμένο
• 2 κόκκινες πιπεριές
• 1 μεγάλη ντομάτα
• 1 ξερό κρεμμύδι
• Αλάτι & πιπέρι (ανάλογο)
• Λαδόκολλα & αλουμινόχαρτο
Για τη μαρινάδα
• 65 ml. λευκό ξηρό κρασί
• 65 ml. ελαιόλαδο
• 1 ντομάτα, τριμμένη
• 1 ξερό κρεμμύδι, τριμμένο
• 1 κ.σούπας μουστάρδα
• 1 κ. σούπας ρίγανη
• 1 κ. σούπας θυμάρι
• 1 κ. σούπας ξερό κόλιανδρο
• 1 κ. γλυκού πιπέρι
Για τη σάλτσα φέτας/γιαουρτιού
• 125 γρ. φέτα τριμμένη
• 125 γρ. γιαούρτι
• 1 κ. γλυκού
• ½ κ. γλυκού άνιθο
• ½ κ. γλυκού δυόσμο
• 50 ml. έξτρα παρθένο ελαιόλαδο

Εκτέλεση

Κόβουμε το κρέας σε μαγάλα κομμάτια και το ανακατεύουμε με τη μαρινάδα. Βάζουμε για 6-8 ώρες στο ψυγείο. Στη συνέχεια προσθέτουμε τα κρεμμύδια, τις ντομάτες και τις πιπεριές, κομμένα σε μεγάλα κομμάτια όπως το κρέας.

Στραγγίζουμε απο τη μαρινάδα και αλατοπιπερώνουμε. Σε αντικολλητικό χαρτί τοποθετούμε εναλλάξ το κρέας με τα λαχανικά, τυλίγουμε με τη λαδόκολλα και κατόπιν με το αλουμινόχαρτο.

Ψήνουμε στους 180ο C για 2 ώρες περίπου. Βγάζουμε απο το φούρνο και σερβίρουμε συνοδεύοντας με τη σάλτσα φέτας/γιαουρτιού.